Skip to main content
search

В навечерието на празника на строителя, доказалият се специалист в областта на Човешки ресурси – Милен Великов, сподели знания и опит пред участниците в сезон 2 на Aкадемия Лидерите.

Бяха подготвени теми, свързани с успешното намиране на мечтаната работа, стъпките нужни, за да се доближим към целите ни, лични качества, отличаващи ни от всички кандидатстващи на избраната позиция.
Също така беше обърнато внимание на възможните посоки, по които можем да вървим със знанията, образованието и компетенциите, които сме развили.

Разбрахме колко значим е личният бранд за нашата професионална кариера.

В тази насока, Милен обърна внимание върху автобиографията, информацията, която е нужна в нея, както и не толкова полезната. В последствие на участниците им беше зададен казус, в който трябваше да изготвят своите CV-та, използвайки препоръките. След което ще бъдат прегледани от HR-специалиста Милен Великов. Новото в тазгодишното издание на Академия Лидерите е индивидуалната среща с него и попълването на психометричен анализ, който ще бъде използван, за да се изготви професионален доклад на всеки един от участниците.

Разбрахме също така, как брандът би повлиял на хората, които срещаме, колко важно е първото впечатление, което оставяме както и методи за успешното му проявление.
Като човек с немалко и в същото време значими постижения в сферата на човешки ресурси Милен става носител на награди като “Най-свързан служител на годината”, “Най-отдаден служител” за 2014г., “HR изгряваща звезда на годината”, “Национален златен приз Човешки ресурси” и още.
Милен Великов сподели част от несгодите, с които се е сблъсквал, но и радостите от постигнатите резултати. Като човек, който цени времето си и, използвайки го по най-рационален начин, той зарази аудиторията със своята проактивност. Тя правеше впечатление и в краткия благотворителен търг с книги, който последва след неговата презентация.

Средствата от благотворителния търг с книги, възлизат на стойност от 270 лв.

Към края на вечерта, за допълнително вдъхновение, Борислав Рангелов – официален представител на Copycom и партньор на Академия Лидерите, сподели за началото на компанията, усилията и някои от саможертвите, които е извършил, за да заслужи доверието на партньорите си, често борещи се с невъзможни графици. Борислав сподели още за възможностите на Copycom към днешна дата спрямо тези в началото и бъдещи планове на компанията. Всички тези примери показаха как с достатъчно упоритост, предприемчивост и коректност, няма непреодолими препятствия.

[vc_media_grid element_width=”3″ initial_loading_animation=”none” grid_id=”vc_gid:1509996138616-99ec9814b92df6bfa492d26d66fa0a79-4″ include=”16047,16046,16045,16044,16043,16042,16041,16040″]

Остави коментар

Close Menu