Skip to main content
search

След лятната почивка Академия Лидерите се завръща с нов сезон, лидери и предизвикателства! На 17-ти октомври в Американския университет се състоя откриването на Сезон 2. Залата беше препълнена не само с хора, но и с усмивки, ентусиазъм и очаквания.

„Успяхме да докажем, че има смисъл.“ – сподели Христо Христов, единият от създателите на Академията.

Той разказа за мисията на „Хобеликс“ и пътят, който доведе до създаване на подобен формат. 14 компании, както и гост-лектори ще обучават и провокират кандидатите, които максимално се доближиха до концепцията за „лидер“.

„Мислете нашироко и напред. Излезте от рамката.“ – посъветва новобранците Александър Маринчев, другият създател на формата.

Различния подход е предимство, но той трябва да бъде капсулиран и развит, така че да е от полза в реална работна среда.

Милен Великов, HR-ът на Академията, поздрави участниците за увереността и амбициите, които са показали и изказа високи очаквания от представянето им.

„Последното нещо, което Ви учим тук, е да бъдете скромни.“

А ето как той представи Сезон 2 в цифри:

  • Студенти от 9 университета
  • Учили в 4 различни държави
  • Учещи 13 различни специалности
  • В момента във 2-ри курс от обучението си, както и такива, дипломирали се през 2014г.
  • От 33 населени места
  • 45, които работят или са на стаж

Доника Атанасова запозна участниците с цялостната организация, както и с критериите за оценяване. Участниците от Сезон 1 дадоха съвети, препоръки и предадоха опита си на новобранците.

В края на срещата всеки се представи в рамките на една минута – ярки и различни личности, които ще следим с интерес!

Кристин Джалова

Архитект, който споделя силен интерес към различни мащаби на проектирането - от интериор, през жилищни сгради, до градоустройство. Анализира взаимовръзките между нивата и търси успешните намеси в сложния градски контекст. Смята теорията на архитектурата за необходима основа на успешната практика, а всяка една статия за малък проект, който отваря нови хоризонти, размисли и диалог.

Остави коментар

Close Menu