На 21-ви юни участниците в Академия Лидерите посетиха завода на Weber в гр.Костинброд. Управителят на компанията Снежана Семова приветства гостите, които отделиха от времето си, за да се запознаят отблизо с работата на компанията. След интригуващата презентация и различен казус по време на неотдавна състоялият се модул, екипът на Weber беше подготвил динамична и интересна програма на посещението.

Представянето на историята и мисията на компанията премина под мотото “We care”. Соня Велева разказа повече за визията на Weber. Грижата за хората и средата, която обитават, е основна задача на бранда, както и улесняване на работата на самия строител. Повече от 100 години компанията се развива устойчиво и разраства дейността си в световен мащаб. Като част от „Сен-Гобен“, Weber е световен лидер в строителните разтвори.  В добавка, компанията предоставя услуги с висока добавена стойност на своите клиенти.

От момента на избор до момент на проблем или казус, възникнал след изпълнение, компанията дава решения във всеки етап на строителството.

Маркетинг директорът Петър Космев  се включваше по време на презентацията, допълваше и задаваше въпроси на студентите от Академия Лидерите.

Иван Кирязов и Виктор Кирянов разказаха за продуктовата гама на Weber. След това те изведоха гостите отвън, където първо ги запознаха с работата на завода и лабораторията, а след това им дадоха възможност сами да опитат полагане на продуктите на Weber. В лабораторията беше демонстрирана издръжливостта на лепило за плочки след определен брой дни.

Сред изпробваните лично от гостите строителни материали бяха хидроизолиращо лепило за плочки, мазилка и мазана полимер-модифицирана битумна изолация. Разгледани бяха и мостри на топлоизолация. Демонстрациите потвърдиха лесното, дори приятно приложение на продуктите.

Беше направено реално сравнение на качествата на лепило на Weber с произволно избрана друга марка. Разликата беше очевидна – Weber гарантират най-сигурният и устойчив начин за полагане на плочки.

Като основен приоритет за екипа на Weber за комуникацията със студентите от Академия Лидерите, те посочиха развитието на таланта и уменията на бъдещите лидери. Обмяната на свежи идеи и знания е процес, който гарантира успеха и на двете страни. Посещението остави положителни емоции у всички, както и пожелания за скорошна повторна среща.

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Кристин Джалова
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Изложбата ТОТАЛПРОЕКТ – от 29 юни в Топлоцентралата
Идеалният град на следвоенната архитектурна модерност у нас

Какво е общото между шест съвсем различни по функция, типология и местоположение обекта в …