Skip to main content
search

От средата на месец август интернет страницата на Аустротерм България посреща своите посетители напълно обновена. Новият дизайн предполага по-удобен и лесен достъп до търсената информация. Освен запознаването с дейността и продуктовата гама на компанията, посетителите на сайта вече могат да проследят и много повече актуални новини от света на ефективните топло- и шумоизолационни решения.

На познатия адрес, както и до сега може да бъде намерена информация за предлаганите от Аустротерм продукти и приложението им в строителството. Данните в текущия сайт са актуализирани, допълнени и представени в нова и по-прегледна форма. Така компанията до голяма степен улеснява ориентацията на потребителите в платформата и достигането до нужната информация. Включени са нови рубрики и функционалности, които да направят страницата още по-полезна и достъпна.

Какво да очаквате в новия виртуален дом на Аустротерм?

На обновения уеб сайт са представени както продуктите на Аустротерм, така и различните области, където те намират приложение. В помощ на всички заинтересовани лица е систематизирана полезна информация за всяка една област, придружена от технически спецификации на материалите, примери, подробни указания за изпълнение и схеми за полагане. Новият уеб сайт разполага с 6 основни падащи менюта, в които се съдържа нужната на потребителите информация. Всяко от тях е променено така че да удовлетвори нуждите на клиентите и да улесни тяхната работа с Аустротерм България.

Освен тях е специално разработена и допълнителна нова функция, а именно търсачката на дистрибутори.

Тя е бърза и лесна за използване от страна на потребителите. Чрез нея заинтересованите лица могат да научат къде се намира най-близкият и удобен за тях търговец на строителни материали, който предлага продуктовата гама на Аустротерм България. По този начин компанията улеснява и спестява време на потребителите.

Друг плюс е, че на страницата могат да бъдат разгледани и някои от най-добрите и интересни референтни обекти, реализирани с продуктите на Аустротерм. По този начин потребителят има възможността нагледно да види и анализира приложението на търсената или предпочитаната от него система или продукт.

Подновената платформа предлага на клиентите, приятелите и партньорите на Аустротерм и много полезна информация чрез допълнителни файлове. В менюто „Изтегли” на разположение за разглеждане и сваляне са поместени всички актуални каталози и брошури, както и техническа документация за продуктите на компанията – декларации за експлоатационни показатели и технически карти. Важни новини от света на ефективните топло- и шумоизолационни решения, както и новости около компанията могат да бъдат открити в „Актуално“. Разбира се ако имате въпроси и искате пълноценно обслужване от страна на компанията можете да се свържете с тях чрез информацията в меню „Контакти“.

За достигане до правилната информация и добрите решения,  свързани с дейността на компанията, посетете обновената платформа на Аустротерм България тук.

STROIINFO

Ние сме екип от професионалисти - архитекти и дизайнери, които вярват в създаването на по-добра и качествена среда за обитаване.

Остави коментар

Close Menu