Skip to main content
search

Третото събитие на Novas Artes ще се проведе следващия четвъртък, четвърти юни. След като доц. Даниела Илиева ни говори за бизнес комуникацията, а Снежана Семова – за стратегическото планиране на бизнеса, щафетата в новите мастъркласове поема един от най-изявените архитекти у нас.

Арх. Павел Янев ще ни въведе в темата за интериорния дизайн – от идеята до изпълнението.

Основателят на ALL in STUDIO завършва УАСГ през 2011 г. През богатата си практика той реализира редица впечатляващи проекти. Споделя, че

“Успехът се крие в стремежа да гониш целите си и винаги да търсиш нови знания и експерименти.”

През ноември ви разказахме за последната награда, с която е отличен – „Най-добър интериорен дизайн на частна резиденция“ от European Property Awards 2019 LONDON.

Надникни в креативния процес, който стои зад създаването на интериор.

Интериорният дизайн не е единствено комбиниране на мебели, цветове и текстури. От идеята до изпълнението преминава дълъг път, който изисква добро познаване на процесите, сроковете и разпределянето на задачи. За да протече гладко и пълоценно, интериорният проект се разбива на отделни етапи, през които преминава.

Уебинарът на арх. Павел Янев има за цел да въведе зрителите в професионалните познания, които един млад специалист трябва да притежава, за да доведе проекта докрай.

“Предпочитаме да работим по малко на брой обекти, но за сметка на това – качествени във всяко едно отношение.”

Какво ще научите?

  1. Кои са етапите и процесите в реализацията на един интериорен проект?
  2. Работа с проектно проучване – как да работиш ефективно с клиент, така че работата по проекта да протича гладко?
  3. Кои са най-важните техническите параметри на един проект?
  4. Практически съвети за управление на интериорния проект.
  5. Как се осъществява ефективна координация и комуникация между всички участници в проекта?

За кого е подходящ уебинарът?

Онлайн уебинарът е подходящ за всички, които искат да се развиват в сферата на интериорния дизайн. Лекцията ще бъде насочена както към студенти четвърти и пети курс, които искат да навлязат в интериорния дизайн по-професионално, така и към завършили специалисти, които търсят нови знания и имат желание да надградят себе си. Каним на събитието всички, които имат интерес как на практика се реализира оформлението на едно архитектурно пространство.

Запазете датата 04.06 в календара си.

Ако и вие искате да научите повече за тънкостите на интериорния дизайн от арх. Павел Янев, станете част от Уебинара. Входът за събитието е напълно свободен. То ще се проведе на 04.06 от 18:30. Единственото, което трябва да направите, е да се регистрирате тук.

Запазете своето място тук.

Кристин Джалова

Архитект, който споделя силен интерес към различни мащаби на проектирането - от интериор, през жилищни сгради, до градоустройство. Анализира взаимовръзките между нивата и търси успешните намеси в сложния градски контекст. Смята теорията на архитектурата за необходима основа на успешната практика, а всяка една статия за малък проект, който отваря нови хоризонти, размисли и диалог.

Остави коментар

Close Menu