„Бараж Груп“ ЕООД е строителна компания, създадена през 2011г., която е специализирана в развитието на строителни дейности, свързани с изграждането на индустриални, търговски и административни сгради. Голяма част от клиентите на фирмата са международни компании. Компанията е регистриран член на Камарата на строителите в България във всички строителни групи, покриващи нормативните изисквания за всички видове строителни дейности.

„Бараж Груп“ ЕООД предлага пълен набор от строителни и инженерингови услуги и разполага с екип от висококвалифицирани строителни инженери. Компанията разполага с най-съвременната механизация и оборудване, подходящи за извършването на всички видове строителни и ремонтни дейности.

Бъдещето на всяка компания са хората, които работят в нея.

Следвайки този принцип, фирма „Бараж Груп“ ЕООД приобщава към своя екип образовани и амбициозни млади хора без или с малък професионален опит в строителството, както и опитни, доказали се строителни инженери и техници. Компанията предлага и стажантски програми за студенти след 3-ти курс във висше учебно заведение със строителна специалност. Стажантските програми се провеждат на реални строителни обекти, където могат да се придобият практически познания в областта.

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Hobelix
  • Кордеел България ЕАД

    Групата от фирми Кордеел, с главна квартира Темсе (Белгия), е 100 % семейна фирма главен и…
Load More In Високо строителство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Проведе се Residential forum 2022
Предизвикателствата пред жилищното строителството по време на криза

Residential forum – дискусионен форум, който събра на едно място експертите в сферат…