Skip to main content
search

Скоро приключи конкурсът на Баумит „Фасада на годината 2017” и победителите за годината бяха обявени. Приключението продължава и през цялата 2018 година. Сега за осма поредна година започва интернет-конкурсът.

„Фасада на годината 2018” отново ще събере най-добрите фасадни решения, изпълени с материали Баумит.

През всеки сезон ще имате възможността да отличите най-добрите реализации. За Вашата любима фасада ще можете да гласувате в четири самостоятелни етапа, под названията “Фасада на сезона” – пролет, лято, есен и зима.

Пролетно пробуждане

С настъпването на пролетта започва и първият етап от конкурса за тази година. Пролетта винаги се свързва с новото начало. Природата се пробужда и светът отново става цветен и жизнен. Дърветата се покриват с нова премяна. Въздухът става по-свеж и ухае на цветя. Позитивното настроение е навсякъде около нас и усмивките са все по-често срещани по лицата на всички около нас. Пред нас се откриват нови възможности и сме готови за най-различни приключения. Предвождани от това настроение няма как да пропуснем и новите фасади, които срещат погледите ни по оживените улици. Много от тях също са покрити с нова премяна.

Красивите фасади също допълват пролетния пейзаж.

Участничките в конкурса

Точно такива фасади, които успяват да комбинират в себе си фасадните системи на Баумит, естетическото виждане на архитекта, както и пролетното настроение Ви представяме в този първи етап на конкурса. В него участват осем очарователни сгради, които можете да подкрепите тук. Можете да изберете своя фаворит и да гласувате за него еднократно от 31-ви март до 31-ви май в 12:00 часа на обяд.

Израз на своите впечатления от фасадите можете да дадете на фейсбук страницата на Баумит. Там можете да споделите и мнението си за останалите фасади и да изразите подкрепата си за повече от една. Когато гласувате за любимата си фасада имате и възможността да спечелите награда от сезонната томбола на Баумит!

Успех на всички участници във “Фасада на сезона – Пролет 2018”!

Зекие Емин

Архитект и изследовател със страст към историята, културното наследство и неговото адекватно преизползване и интегриране в реалностите на ХХI век. Вярва, че архитектурата е прякото отражение на човешката история. Тя е вечна - съществува физически от древността до наши дни. Аналогично писането е прякото отражение на нашите мисли и единственият начин да ги запазим във времето.

Остави коментар

Close Menu