Skip to main content
search

В края на пролетния сезон когато температурите навън се покачват, а яркото слънце вече напича фасадите на сградите, се поставя началото на етап „Лято“ от годишния конкурс на Баумит България. Този път състезаващите обекти са разделени в 9 различни категории и очакват избора на гласуващите. Тук можете да разгледате всички участващи в надпреварата и да изберете своя фаворит. Имате възможността да споделите вашите предпочитания до 12:00 часа на 31-ви август 2018 г. Всички имат право на само един глас, но ако имате повече от един избор или изпитвате колебания, може да изразите своите впечатления тук. 

Фасадите, събрали най-много гласове ще се класират на първо, второ и трето място. Така те ще имат възможността да участват във финалния кръг  от конкурса за публиката през март 2019 г.

Баумит България очаква вашия избор!

При гласуване имате възможността да спечелите награда в сезонна томбола на компанията! Баумит пожелава успех на участниците в конкурса!

 

STROIINFO

Ние сме екип от професионалисти - архитекти и дизайнери, които вярват в създаването на по-добра и качествена среда за обитаване.

Остави коментар

Close Menu