„b Консулт “ ООД (ВС) предлага услуги за конструктивно проектиране на архитекти, предприемачи и собственици на сгради, общини и държавни агенции. Нашата дейност обхваща широк спектър от проекти, включващи центрове за развлечение, административни сгради, жилищни и индустриални сгради, а също така и много реконструкции и допълнения към вече съществуващи сгради.

Някои от нашите проекти имат необичайни структурни изисквания, докато други са пригодени към сравнително стандартни структурни системи. При всички ние сме полагали усилия внимателно да координираме нашата работа с другите отрасли, за да гарантираме включването на всички изисквания на клиентите ни и да създадем конструкции, които са икономични и се съчетават по подходящ начин с всички компоненти на сградата. Спазвайки това ние сме създали конструкции, които са безопасни, опростени, подредени и изпълнени точно и навреме.

Ние сме горди, че можем да предоставим персонални услуги на всеки от нашите клиенти, като работим заедно с тях, за да създадем решения, които са опростени, елегантни и в рамките на бюджетните ограничения. Нашата постоянна цел е да предоставяме структурни решения, които съчетават в себе си икономичността, естетиката и творческото начало,  базирани на нашия уникален опит.

Ние предлагаме напълно компютъризирани проектантски услуги на нашите клиенти за многоетажни сгради, пазар на дребно, бизнес центрове, хипермаркети и фабрики, подпомагани от софтуер и ръководени от квалифициран персонал. Ние разработваме адаптиращ дизайн за стандартните чертежи на нашите клиенти, за да постигнем съответствие с Българските и Европейските изисквания. Услугите на  b Consult   подпомагат собствениците в постигането на максимална стойност на проекта и изпълнението му, като в същото време намаляват финансовите разходи посредством систематичнo прилагане на фирмения know how във всички фази на проектирането.

Уеб сайт: http://www.betaconst.com/

Остави коментар с Facebook

Заредете още от v.dimova
  • БИАС-М ЕООД

    Бюрото е създадено през 1995г. от инж.Маньо Манев – проектант-конструктор и шеф екип в “Со…
Load More In Проектиране и дизайн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Броени дни остават до финала на “ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО 2017”

Финалът на етапа наближава и при нашите фасади става все по-горещо.След няколко дни ще обя…