От днес Saint-Gobain Weber България е с нов уебсайт на нов адрес!

Уебстраницата е с изцяло нов дизайн и е претърпяла значителни функционални промени, за да осигури по-бърз и лесен достъп за клиентите на компанията. С това Weber става една от първите компании в света, които си осигурява изключителни права на домейн от първо ниво (top level domain)www.bg.weber.

За добро или за лошо, живеем във време, в което технологиите и пазарите се развиват ежедневно и потокът от информация никога не спира. Това от своя страна налага необходимостта всяка компания да изгради онлайн присъствие, съобразено с нуждите на своите клиенти и потребители – да бъде лесно, удобно, функционално, красиво и в крак с най-новите тенденции и технологии. Именно от тези нужди са се водили специалистите на Weber Bulgaria при създаването на новия уебсайт, който включва няколко значителни подобрения, улесняващи планирането и изпълнението на строителни дейности.

Новият сайт разполага с:

По-мощна и по-прецизна търсачка – разработени са изчерпателен и интуитивен набор от критерии за търсене, с които е изключително лесно да се намерят най-подходящите продукти или решения за клиентите, дори да не са сигурни от какво точно имат нужда. Продуктите могат да се търси по характеристики, място и технология на полагане, и разбира се по име, за да се стигне до нужната информация.

Разпределение на продукти и решения по области – бани, кухни, басейни, фасади, тераси и други . Цялата информация е систематизирана в отделни области, за да бъде възможно бърза и удобна подготовка на клиента за ремонт или изграждане на дадено помещение. Там е налично всичко, което трябва да се знае за правилното полагане на продуктите – от къде и как се започва; важни обстоятелства, които трябва да се предвидят; специфични казуси; подходящи продукти и технологии.

Технически решения – наличен е разширен и подобрен каталог с най-често срещаните казуси по строителните обекти и подробно обяснение на най-подходящите решения в тези случаи.

Блог – нова зона за техническа информация и вдъхновение в строителството. В него лиентите могат да научат защо е важно да не правят компромиси с качеството и да имаме стремежа да изграждаме комфортни, функционални и красиви места за живот. Там могат да се почерпят множество идеи как да се постигне уют в дома.

Вашето weber пространство – това е специална зона за потребителите, в която те могат да съберат цялата информация за проекта си на едно място. Подходяща е както за собственици на жилища, така и за професионалисти от строителния бранш.

За да бъде промяната пълна, освен с нов дизайн и подобрена функционалности, уебсайтът на Weber е и с нов адрес – www.bg.weber. Като световен лидер в областта си Weber е изправенa пред различни опити за злоупотреба с марката или дори фалшифициране. Със създаването на новия сайт всеки посетител ще може да се довери на Weber без никакви съмнения. Това преминаване към просто, лесно запомнящо се и достоверно име на домейн от първо ниво е жив пример за мотото на Weber – „We care“. 

Уебсайтът е създаден с грижа за майсторите, за строителите, за любителите на дома и за всички нас.

 

Заредете още от Зекие Емин
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Правилните материали – необходимо условие за качествена реставрация
Инж. Даниел Трънков от RÖFIX разказва за реставрацията на Централна гара Пловдив

Каква беше ролята на RÖFIX при реставрацията на Централна гара Пловдив? Първоначално към н…