Skip to main content
search

От днес Saint-Gobain Weber България е с нов уебсайт на нов адрес!

Уебстраницата е с изцяло нов дизайн и е претърпяла значителни функционални промени, за да осигури по-бърз и лесен достъп за клиентите на компанията. С това Weber става една от първите компании в света, които си осигурява изключителни права на домейн от първо ниво (top level domain)www.bg.weber.

За добро или за лошо, живеем във време, в което технологиите и пазарите се развиват ежедневно и потокът от информация никога не спира. Това от своя страна налага необходимостта всяка компания да изгради онлайн присъствие, съобразено с нуждите на своите клиенти и потребители – да бъде лесно, удобно, функционално, красиво и в крак с най-новите тенденции и технологии. Именно от тези нужди са се водили специалистите на Weber Bulgaria при създаването на новия уебсайт, който включва няколко значителни подобрения, улесняващи планирането и изпълнението на строителни дейности.

Новият сайт разполага с:

По-мощна и по-прецизна търсачка – разработени са изчерпателен и интуитивен набор от критерии за търсене, с които е изключително лесно да се намерят най-подходящите продукти или решения за клиентите, дори да не са сигурни от какво точно имат нужда. Продуктите могат да се търси по характеристики, място и технология на полагане, и разбира се по име, за да се стигне до нужната информация.

Разпределение на продукти и решения по области – бани, кухни, басейни, фасади, тераси и други . Цялата информация е систематизирана в отделни области, за да бъде възможно бърза и удобна подготовка на клиента за ремонт или изграждане на дадено помещение. Там е налично всичко, което трябва да се знае за правилното полагане на продуктите – от къде и как се започва; важни обстоятелства, които трябва да се предвидят; специфични казуси; подходящи продукти и технологии.

Технически решения – наличен е разширен и подобрен каталог с най-често срещаните казуси по строителните обекти и подробно обяснение на най-подходящите решения в тези случаи.

Блог – нова зона за техническа информация и вдъхновение в строителството. В него лиентите могат да научат защо е важно да не правят компромиси с качеството и да имаме стремежа да изграждаме комфортни, функционални и красиви места за живот. Там могат да се почерпят множество идеи как да се постигне уют в дома.

Вашето weber пространство – това е специална зона за потребителите, в която те могат да съберат цялата информация за проекта си на едно място. Подходяща е както за собственици на жилища, така и за професионалисти от строителния бранш.

За да бъде промяната пълна, освен с нов дизайн и подобрена функционалности, уебсайтът на Weber е и с нов адрес – www.bg.weber. Като световен лидер в областта си Weber е изправенa пред различни опити за злоупотреба с марката или дори фалшифициране. Със създаването на новия сайт всеки посетител ще може да се довери на Weber без никакви съмнения. Това преминаване към просто, лесно запомнящо се и достоверно име на домейн от първо ниво е жив пример за мотото на Weber – “We care”. 

Уебсайтът е създаден с грижа за майсторите, за строителите, за любителите на дома и за всички нас.

 

Hobelix

Every beginning is difficult but extremely essential.

Остави коментар

Close Menu