Вебер е част от Групата Сен-Гобен – световният лидер за устойчиво развитие. Групата проектира, произвежда и разпространява строителни и високотехнологични материали и се грижи за подобряване качеството на живот и местата на обитание. Основната мисия са иновациите – чрез материалите, които използва и бизнеса, който прави.

 

Направление Вебер оперира на българския пазар от 2001 г. с производство на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на фасадите решения и интегрираните топлоизолационни системи, системи за полагане на керамични покрития, индустриални подове и технически разтвори. Вебер е лидер на пазара на строителни материали, предоставяйки иновативни решения за енергийна ефективност и опазване на околната среда.  Основен приоритет на компанията, като част от мултинационалния концерн Сен-Гобен, е създаването, производството и разпространението на устойчиви и сигурни решения.

 

“We care” е водещия слоган, отличителен белег, ангажимент, който ръководи компанията Вебер във всяко действие и ни ангажира пред всички, които проектират, произвеждат, строят, и пред тези, които живеят в построените сгради: Да живеем с грижа за безопасността и ползата на всички. За да бъде животът по-лесен, по- удобен и по-уютен.  Ние от Weber смятаме, че най-важното в строителния бранш е да живееш с грижа за хората и тяхната среда.

 

Представяне на работната среда

Сен Гобен Констракшън Продъктс България ЕООД, направление Weber,е част от концерна Saint-Gobain. Weber е водещ представител в производството на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на фасадите решения и интегрираните топлоизолационни системи, системи за полагане на керамични покрития, индустриални подове и технически разтвори.

 

Стажът предлага работа в екип от професионалисти с много разнообразен опит и в изключително динамична работна среда.  Ежедневната работа изисква комуникация с отделите на компанията – търговски отдел, R&D и др., но също и комуникация с колеги от други държави, в които Weber оперира. Контакти с външни клиенти, презентиране на продуктовата оферта на Weber  и консултиране по специфични проблеми.

Уеб сайт: http://www.weber.bg

Остави коментар с Facebook

Заредете още от v.dimova
Load More In Производство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Броени дни остават до финала на “ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО 2017”

Финалът на етапа наближава и при нашите фасади става все по-горещо.След няколко дни ще обя…