Skip to main content
search

Винербергер отскоро има нов сайт.


Можете да намерите голямоформатните тухли на компанията на познатия адрес: www.wienerberger.bg
Основното предимство на новата страницата е, че е замислена и създадена в полза на потребителите. С обновения и оптимизиран дизайн, съобразен с най-добрите тенденции, ще можете да получите още повече и добре структурирана информация за отделните групи продукти.
Целта е, информацията да бъде поднесена по-достъпнои разбираемо. Достъпът до една и съща информация е осигурен от няколко места, така че да може бързо и лесно да се достигне до нея.
Освен връзката с фирмата чрез познатите координати, сега вече можете да се абонирате за допълнителни новини и събития и отблизо да проследите развитието на Винербергер и нейните продукти.
Вече можете да намерите и видео-демонстрации, как се работи с тухлите POROTHERM. За архитектите сме разработили основни архитектурни детайли, които да улеснят работата им.
Търсенето на контакт с дистрибутори е улеснено чрез интерактивна карта. Освен актуалните новини, публикувани в началото на страницата, ще можете да намерите и афиш на предстоящите събития и пълния архив с интересни новини и факти около Винербергер в последните години.
Ако прецените, че дадена статия или продукт ви харесва особено много, вече имате възможността да го споделите с приятели и познати в социалните мрежи.

Надяваме се да ви бъдем полезни.

От Екипа на Винербергер

Hobelix

Every beginning is difficult but extremely essential.

Остави коментар

Close Menu