Skip to main content
search

Иван Миланов

Споделя, че не е бил никак уверен при говорене пред много хора. Изпитвал известен ужас преди всяка презентация и още си спомня чувството в гърдите и стомаха през първия ден, когато трябва да се представи за една минута пред кажи-речи напълно непознати за него хора. След време нещата се променят: „Когато човек направи добро впечатление и поддържа високо ниво, никога възможностите му няма да бъдат поставени под съмнение, дори и реално задачите да не са по силите му, а начин се намира.“ Времето в Академията го е заредило доста позитивно. Липсва му заетостта, която му е давала.

Иван Бръмбаров

Бил е скептичен към Академията в началото, но определено е надминала очакванията му – определя я като „перфектно организирана“. Завършил висшето си образование във Факултета по транспортно строителство на УАСГ, той продължава образованието си като докторант. Академия Лидерите е допълнителна квалификация, която му помогна да намери сегашната си работна позиция.

Виктор Николов

Определящ себе си като „отборен играч и генератор на идеи“, той оценява предизвикателството да се изправи срещу сценичната треска и правилната дикция по време на прецентация. „Считам, че най-полезна за мен беше възможността да представя себе си пред фирмите и така да напомня за своето съществуване, да се отлича от останалите кандидати за евентуална работна позиция, а също така, тъй като беше колкото лично, толкова и отборно преживяване – да покажем колко добре се справя колективът ни с възложените задачи и че заедно не може нищо да ни се опре.“

Зафир Зафиров

Определя Академия Лидерите като „страхотна идея“. Според него тя запълва празнина, която пречи на неопитните студенти да се осмелят за повече в професионалното си развитие.

Магдалена Костадинова

„Академията те предизвиква по много и най-различни начини.“  Тя й помага да разбере, че притежава качества, за които не е подозирала. „Академията ми помогна да подобря уменията си за презентиране и представяне на идея или решение на някакъв казус. Но най-полезни бяха нещата, които научаваш и вземаш от всеки един човек в отбора ти. Всеки те дообогатява по някакъв начин.“ Силата и нагласата, която й дава Академията, я правят уверена, че всичко е възможно и трябва да се възползваш от всяка една ситуация.

Кирил Димитров

Като първоначални очаквания към Академия Лидерите той споделя контакта с фирми, умението за презентиране и личното усъвършенстване. Интересно за него е било решаването на зададените казуси, както и екипната работа.

Петър Томов

Най-голямото предизвикателство за него е било, че често пъти му се е налагало да излиза от зоната си на комфорт. „Никога не е излишно да получиш даден урок, рано или късно всяко едно усилие се възнаграждава. Ако сега отново трябваше да решавам дали да бъда част от Академията – категорично ДА!“ Съветва участниците от Сезон 2 да дадат всичко от себе си, защото в замяна биха могли да получат едно много добро начало на своята професионална кариера в една от водещите компании в страната, а дори и в света.

Пламен Славчев

“Научих, че сама по себе си идеята няма никаква стойност. Тя придобива стойност, когато я превърнеш в реалност.” Участвал е в Академия Лидерите, за да се запознае с колеги, които също като него имат интереси в строителната сфера, а също и с лидерите в бранша. Съвет към участниците от Сезон 1 от него е да се възползват максимално от всички възможности, не само тези от Академията.

 

Научи повече за Академия Лидерите тук
Кандидатстването е активно до 3-ти октомври

Кристин Джалова

Архитект, който споделя силен интерес към различни мащаби на проектирането - от интериор, през жилищни сгради, до градоустройство. Анализира взаимовръзките между нивата и търси успешните намеси в сложния градски контекст. Смята теорията на архитектурата за необходима основа на успешната практика, а всяка една статия за малък проект, който отваря нови хоризонти, размисли и диалог.

Остави коментар

Close Menu