Академия лидерите стаж обучение

 

На 27 септември 2016 година в сградата на УАСГ ще се проведе ден на отворените врати, където студентите ще могат да зададат своите въпроси относто Академия Лидерите. Ще бъдат изяснени подробности относно кандидатстването, водещите компании, които ще вземат участие, модулите, през които ще преминат всички участници.

Основна цел на Академия Лидерите е всеки един от участниците да премине обучение по ключови теми от бизнеса, в контекста на строителния бранш. Всяка тема ще се разглежда в различен модул, разделен на лекционна и презентационна среща. Участниците ще бъдат разделени на екипи. Всеки екип ще защитава зададен казус пред утвърдени експерти по време на презентационната среща, като ще разполага с определено време и помощ от ментор . В края на Академията най-добре представилите се участници ще получат възможност за стаж или работа на трудов договор.

Кандидатстването е отворено до 03-ти октомври 2016 година за студенти четвърти или пети курс, дипломанти или наскоро завършили. Заповядайте на 27 септември в заседателната зала на строителния факултет на 3 етаж от 18 часа, за да зададете своите въпроси и да откриете възможностите пред вас!

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Карина Дикова
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Какво е добавена стойност разказват Хилти България

За методите на предприемаческото развитие и какви са стратегиите за успех говори екипът на…