Skip to main content
search

Тази година „Винербергер“ ЕООД, дъщерно дружество на Wienerberger AG – австрийски концерн с близо 200-годишна история, отделя два дни, в които да отвори вратите на шоурума си и да посрещне всеки, проявил интерес към компанията и продуктите й. Тя разполага с над 200 производствени мощности в 30 държави. Дейността на „Винербергер“ обхваща всички процеси от добива на глина, производство, въвеждане и сертифициране на продукцията, до търговията и технически консултации при проектиране и изпълнение на системи от керамични изделия – голямоформатни блокове и щурцове Porotherm, керамични покриви Tondach, фасадна керамика и настилки Terca.

„Винербергер“ държи на обратната връзка.

Компанията смята, че личният контакт е по-важен и дава много повече. Именно затова нейният екип кани клиентите си – за да вникне в техните проекти в дълбочина и да им даде най-доброто решение според индивидуалните им търсения. Те Ви очакват в шоурума си и подканват да почерпите информация директно от извора.

Какво включва програмата?

  • В продължение на два дни, екипът на компанията ще отдели на гостите си 100% от времето и вниманието си.
  • Ще можете да получите индивидуална консултация за проекта си. Можете да донесете чертежи и цялата техническа информация, с която разполагате, за да вземете най-полезните препоръки.
  • Симулация на виртуална реалност, която компанията е осигурила специално за дните на отворените врати. С нея всички могат да упражнят уменията си да изгражда стени с новия керамичен блок Porotherm 38 W.i Plan и да редят покриви с все по-актуалния модел керамични керемиди Tondach Biber. Симулацията е подходяща и за деца.

Кога и къде?

„Винербергер“ кани гостите си най-любезно на 26-ти (петък) и 27-ми (събота) октомври в нейния шоурум на адрес гр. София, ул. „Св. Пимен Зографски“ №4, Бизнес сграда 2, етаж 3.

Ако имате нужда от персонална консултация от архитект, арх. Николай Иванов ще бъде на разположение на 26-ти октомври (петък).

Входът е свободен, но местата са ограничени! Запазете своето място тук.

Георги Мърхов

Архитект и любител пианист. Търси архитектурата във всички аспекти на човешкия живот. Стреми се да я разглежда и представя от различни гледни точки.

Остави коментар

Close Menu