Иска ми се да продължим темата за BG Еко селищата, която започнах с туристическо селище „Азарея“,защото смятам, че трябва да се насърчават подобни инвестиции в България. Виновникът за създаването на въпросното селище се казва Марин Маринов.
“Омая“ е разположено на цели 500 декара, на няколко километра от границата ни с Гърция, между селата Нова Ловча и Гайтанино в община Гоце Делчев.

На това място наистина можеш да почувстваш, че битката за защита на природата въобще не е изгубена. На значително голямата площ от 500 декара са изградени само 6 къщи- можете да отседнете във вкопана землянка, наколна къща от приказките, глинен или дървен дом. Материалите за това райско кътче са изцяло природосъобразни – дърво, камък и чакъл.Помислено е абсолютно за всичко. Интересно е , че докато намерите откъде се пуска душът или тоалетното казанче, доста ще се поизпотите. Водата тръгва, след като завъртите умело прикрит в облицовката камък, а казанчето потича, като се дръпне една дървена пръчица или настъпите определен камък на пода. Пътят по застланите с иглички алеи е осветен от кръгли сфери, покрити с шапка от изплетени клони. Селището Ви предлага красотата на три езера, които са зарибени, което Ви дава възможност сами да хванете вечерята си.
Това място предлага всички удобства на съвремието, граничещи с лукса, а интериора и екстериора им е просто уникален.

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Hobelix
Load More In Градска среда

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Предимствата да работите с гипсфазер
Плоскостта, която намира приложение във всяка основна част при изграждането на обекти

Специалисти или не, строителството съпътства живота на всеки от нас. Дали професионално ще…