На 19 септември 2016 година Университета по архитектура, строителство и геодезия откри новата учебна година за своите студенти. Същият ден във фоайето на университета се проведе кампания за осведомяване на студентите относно две инициативи, които ще се проведат през предстоящата учебна година.

„Лидерите, които строят“ е серия от събития, които срещат водещи личности в строителния бизнес със студенти, на които им предстои да поемат по своя професионален път  в сферата на архитектурата и строителството. Целта на инициативата е да изгради стабилна връзка между образованието и бизнеса в сектора, която да помогне за успешния професионален старт на бъдещите специалисти и да осигури по-подготвени кадри за компаниите. През първия сезон на „Лидерите, които строят‘‘ бъдещите архитекти и инженери имаха възможност да получат вдъхновение и практични съвети от 13 мениджъра на водещи компании в сектора.

Вторият сезон на форума стартира през октомври 2016 година и ще се проведе през цялата учебна година в „Университета по архитектура, строителство и геодезия“. Първата среща ще бъде на 12 октомври 2016 година с Cordeel Bulgaria – водеща фирма в строителния бранш.

Академия Лидерите ще се проведе в рамките на девет месеца със съдействието на множество водещи компании в строителния бизнес. Целта на Академията е да помогне на компаниите да открият добри кадри за определени позиции, като на най-добрите студенти ще бъде предложен стаж или постоянна работа. Участие могат да вземат студенти четвърти или пети курс, магистратура или наскоро дипломирани. Записването ще продължи до 03 октомври, а Академия Лидерите ще стартира на 20 октомври. За записване натиснете тук.

Студентите бяха информирани за всичко това, като много от първокурсниците проявиха интерес към форума на „Лидерите, които строят“ и се записаха, за да получават известия за предстоящите срещи и събития, а част от студентите четвърти и пети курс проявиха желание да вземат участие в Академия Лидерите.

Успешна и пълзотворна учебна година от нашия екип и бъдете активни!

 

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Карина Дикова
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Какво е добавена стойност разказват Хилти България

За методите на предприемаческото развитие и какви са стратегиите за успех говори екипът на…