Годините минават, а студентските години са към своя край. Или вече са приключили… Не знаеш накъде да поемеш оттук насетне? Искаш да разбереш повече за силните си страни и да ги развиеш? Имаш желание да подобриш социалните си умения, да разбереш повече за професионалната етика и реалната работа се в строителния сектор?

Постигнатите резултати са правопрорционални на положените усилия и оползотворените възможности. Академия Лидерите ще ти поднесе редица такива –срещи и комуникациия с утвърдени експерти в бранша, решаване на реални казуси, посещения на производствени бази, обекти и заводи и не на последно място контактът с млади и мотивирани хора, с които взаимно ще се учите на екипна работа, разпределяне на отговорности и поемане на лидерска позиция.

Не се колебай да участваш! Академия Лидерите е предизвикателство, което ще те подготви за отговорностите и решенията, които предстоят оттук насетне.

Формата за кандидатстване вече е отворена.

Покажи най-доброто от себе си… Най-важното от всичко е желанието! Заредени с нови сили, идеи и амбиции, нашият екип няма търпение да се срещне с теб. Академия Лидерите е тук, за да те мотивира, насочи и обогати!

Използвай потенциала си в правилната посока. Отвори мирогледа си за нови възможности. СЕЗОН 2 ТЕ ОЧАКВА!

Кандидатствай тук.

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Кристин Джалова
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Възможно е да постигнем елегантна фасада само с един материал
Видео интервю с арх. Анна Цукева, арх. консултант на Баумит България

Моля, представете се с няколко думи. Казвам се Анна Цукева и съм архитектурен консултант в…