Прес съобщение, 10.10.2011 г.

Линднер България ЕООД за втора поредна година гостува с лекция на Архитектурния факултет в УАСГ.

На 27.10.2011 г. от 14.00 ч. до 18.00 ч. в Зала 315 на Архитектурния факултет, Корпус А, ще се състои лекция на тема „Решения за звукоизолация и пожарозащита при довършителни работи“. Лекцията е разделена на две части: Звукоизолация и шумопоглъщане при довършителни работи и Пожарозащита при довършителни работи.

Тази година инициативата е със съдействието на Катедра „Сградостроителство“ към Архитектурния факултет. Тя е продължение на стартиралото миналата година сътрудничество между бизнеса и академичните среди.

Гост – лектор ще бъде Проф. Клаус Ланг, от Висшето училище в гр. Розенхайм, Германия. Той е и ръководител направление „Развойна и изследователска дейност“ /наброяващо 165 служители/ в Линднер Груп. От 22 години проф. Ланг се занимава с развойна дейност в областта на сухостроителните продукти и проектмениджмънт на довършителни работи. След десет годишна практика с огромен брой лекции и преподавателски курсове в различни висши училища и университети, проф. Ланг е поканен за преподавател във Висшето училище в Розенхайм, където понастоящем преподава „Строителна физика“ и „Пожарозащита“.

По време на лекцията е осигурен превод на български език. За повече информация на тел: 4899035 или на www.lindner-group.com.

Линднер България ЕООД е 100 % дъщерно дружество на Линднер Груп и ексклузивен дилър на продуктите Lindner в България. Компанията успешно реализира хиляди квадратни метри двойни подове, окачени тавани и преградни стени и на българския пазар, на проекти като Бизнес Парк София, Сердика офис център, Вертиго Билдинг, Софарма и Литекс Бизнес Тауърс и др.

 

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Hobelix
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Изискванията, които налагат обществените сгради
Арх. Павел Янев споделя какво трябва да знаем преди старта им

Павел Янев днес като гост-автор ни споделя какво стрябва да знаем преди старта на строител…