Skip to main content
search

Професионалистите и любителите на строителството и архитектурата вече имат достъп до ново разработения корпоративен блог на МАРИСАН. Мотивите, стоящи зад създаването на това допълнение към корпоративния сайт, са строго ръководени от споделяната корпоративна политика, фокусирана върху задоволяване нуждите на клиенти и партньори.

Основната цел на корпоративния блог е затвърждаване на трайната връзка между компанията и нейните клиенти и партньори. МАРИСАН Блог затваря цикъла от услуги, целящи  да осигурят максимален комфорт за потребителя, събирайки на едно място всичко, от което се нуждае. Платформата се явява и още един свободен комуникационен канал, предоставящ на аудиторията близък поглед върху философията на компанията, нейните цели и планове за развитие. МАРИСАН Блог предоставя възможност за свободно споделяне на опит, открити дискусии и изразяване на лична позиция по разискваните теми чрез формата за коментари, достъпна във всеки един раздел.

 

 Водещата категория в корпоративния блог на МАРИСАН е озаглавена „ЗА АРХИТЕКТА“. Тя предоставя достъп до професионално разработени инструменти, целящи да спестят високо ценения времеви ресурс на всеки един, опериращ в бранша. Секцията събира на едно място професионалните софтуерни продукти, част от портфолиото на компанията, като ТЕРМОКАЛКУЛАТОР, КАЛКУЛАТОР НА ФУГИ И ПЛОЧКИ, КОНСТРУКТИВНИ ДЕТАЙЛИ и ЕНЕРГИЯ В ЦВЕТОВЕ. Така, бързо и удобно могат да се решат сложни и времеемки казуси, с които архитектите и проектантите често се сблъскват.

  В допълнение към това, секция „ЗА АРХИТЕКТА“ включва и раздел „ОБУЧЕНИЯ“, в който са поместени голям брой безплатни обучения и инструктажи, предлагани от водещи международни институти, университети и компании, опериращи в сектора. Те са съпроводени с кратко описание на български език, а форматът на самите курсове е по индивидуален график, провеждан изцяло на английски език.

 В МАРИСАН Блог ще откриете и още много разнородна и полезна информация, спомагаща за бързото и професионално решение на сложни казуси, свързани със строителството и архитектурата. Така например, поместените информационни ръководства, съдържат професионално изготвени съвети и препоръки за правилното изпълнение на сложни строително-ремонтни дейности и процеси от сферата на топлоизолирането, хидроизолирането, полагането на керамични облицовки и покрития и други. Редом с тях, всеки потребител може да се запознае и с резултатите от работата с продуктите на МАРИСАН, поместени в секция „РЕФЕРЕНЦИИ“. Разделени в различни категории, множеството ваканционни, жилищни и обществени сгради, са придружени и от подробно описание за всеки един от използваните продукти в процеса на тяхното изграждане.

Блогът съдържа и секция „ПУБЛИКАЦИИ“, в която са поместени изцяло корпоративни новини, събития и ресурси, достъпни за свободно ползване, за да може всеки желаещ, бързо и лесно да научава актуалните новости около компанията. Подсекцията „ДИСКУТИРАЙТЕ С НАС“, от своя страна, съдържа интервюта с членове на компанията по множество различни теми. Както подсказва и нейното наименование, целта на тази подсекция е да разбуди активността на потребителя – да го накара да изрази собственото си мнение, да влезе в диалог с представителите на МАРИСАН и да се превърне във важна част от дискусията. Защото именно по този начин се изграждат и укрепват успешните взаимоотношения между една компания и нейните клиенти и партньори!

Корпоративната култура и ценностите, които МАРИСАН изповядва, най-ясно си проличават в секция „КОИ СМЕ НИЕ?“. Тук аудиторията има възможността да надникне на дълбоко в идеите на компанията, хората, стоящи зад нейното развитие, тяхната визия и бъдещи планове.

Един от основните акценти на тази секция от фирмения блог е разделът, касаещ социалната ангажираност на компанията – множеството проекти и инициативи, зад които МАРИСАН е заставал през годините в ролята си на спонсор или партньор.

 Секция „КОИ СМЕ НИЕ?“ съдържа и специално създаден раздел, озаглавен „ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ“. Той позволява бърза и лесна връзка с нашите професионалисти чрез изпращане на въпроси, препоръки и други. По този начин, всеки потребител може да открие отговора на своя казус или да получи професионален съвет, само в рамките на няколко клика.

Корпоративният блог предоставя още един канал за комуникация между потребителите и компанията, израз на прозрачната политика, изповядвана от МАРИСАН. Освен в секцията „ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ“, потребителите могат да влязат в контакт с представителите на фирмата и чрез формата за коментари, достъпна под всяка една публикация. Тъй като обратната връзка е от особена важност за професионалния сервиз на една компания, всяко едно потребителско мнение, въпрос или препоръка ще бъдат разгледани и взети под внимание.

Секция „КОИ СМЕ НИЕ?“ предлага и възможността всеки един потребител да се абонира за ежемесечния корпоративен бюлетин за професионалисти, напълно безплатно, само чрез въвеждане на имейл адрес.

Блогът на МАРИСАН е специално разработен и изцяло съобразен с лесното и комфортно потребителско изживяване. Всички софтуерни продукти, публикации и материали са заложени в лесна за ориентиране потребителска среда. Така, само с 3 клика, всеки един потребител може да достигне до всяка една точка от блога и да открие всичко, от което се нуждае!

За допълнителна техническа или търговска информация, моля посетете официалния интернет сайт www.marisanbg.com.

Hobelix

Every beginning is difficult but extremely essential.

Остави коментар

Close Menu