Skip to main content
search

С динамичното разширяване на дейността си, МАРИСАН предприе логична нова стъпка – откриване на нов административен офис и складова база в гр. София. Този факт значително допринася за гъвкавата политика на компанията и възможността за осигуряване на бързи и надеждни доставки до всяка една точка в страната.

1

Складовата база поддържа наличности от всички продуктови и системни решения на МАРИСАН, а именно:

– Топлоизолационни системи и материали;
– Хидроизолационни системи и битумни материали;
– Системи за керамични покрития;
– Бои и цветови решения;
– Фасадни системи;
– Други;

2

По този начин, всеки посетител, без значение дали е обикновен любител или дългогодишен специалист, може да открие всичко нужно за изпълнението на своя ремонт или строителни дейности. На място, в офиса всеки може да се запознае с актуалните цени и специалните промоционални оферти за различни технологични решения, които МАРИСАН предлага.

Опитните консултанти и търговски представители, от своя страна, са готови да предоставят цялостна информация и професионално съдействие в търсене на най-подходящото решение на всеки един казус. Благодарение на индивидуалния подход и персоналното отношение, всеки един – от обикновения любител, до дългогодишния експерт в областта, може да бъде сигурен, че ще открие надеждно съдействие и гарантирано решение на проблема, пред който е изправен.

3

Постоянното поддържане на складови наличности в новооткритата база в гр. София, допринася за значително улеснение на доставката на материали за западния регион на България и чужбина. Времето за транспортиране се редуцира чувствително, гарантирайки надеждно и сигурно изпълнение на експресни доставки. Благодарение на това, клиентите и партньорите на МАРИСАН могат да бъдат сигурни в своевременното и надеждно обезпечаване с конкретни продуктови и системни решения.

4

С откриването на новия офис, технологичните решения на компанията вече се предлагат в над 2700 точки на продажба, разположени в над 550 населени места.

Офисът и складовата база се намират на адрес ул. „Околовръстен път №98“, в непосредствена близост до „Елит Кар“ ООД.

Работно време:
Понеделник – петък – 08:00 – 17:00 ч.
Събота – 08:30 – 14:00 ч.

Контакти:
Телефон: +359-88-4120660
Мобилен: +359-88-4020483
Факс: +359-2-4269644
E-mail: officesf@marisanbg.com

За допълнителна техническа или търговска информация, можете да посетите официалния интернет сайт http://marisanbg.com/ и корпоративния блог http://blog.marisanbg.com/

 

Остави коментар

Close Menu