Skip to main content
search

Отглеждането на дете е свързано с много въпросителни, ежедневни промени и изключителна динамика. Представете си обаче какво се случва, ако тази динамика излезе от обичайния си ритъм… Малката Рая е едва на 6 месеца, но й предстои тежка битка – на нея и нейните родители. Преди 2 седмици тя е диагностицирана с тумор и киста в главата. Точната диагноза е киста арахноидалис регио фронто- темпоро- париеталис декс, ту церебри регио интра- , супра- ет параселарис. Туморът заема огромна част от мозъка, като е влязал и в орбитата на дясното око, а в съчетание с кистата мозъчното налягане се е увеличило многократно. Лекари в България вече са поставили клапа, за да намалят поне малко налягането, но действията им не бива да спрат до тук.  Лечението, което се налага към сегашния момент, може да бъде извършено в Белгия в Hospital Erasme. Първоначалната сума, която е необходима, е 20 000евро, който е непосилна за близките на Рая. Те включват престой, операция и предприемане на последващо лечение. До момента отговор от фонда за лечение на деца в чужбина няма, а Рая няма време да чака.  

Мариела Василева, майката на Рая, се обръща към всички нас с призив: МОЛЯ ВИ, дайте шанс на моето бебче да живее, МОЛЯ ВИ, помогнете ми!

Нека дадем надежда на малката Рая и нейното семейство! Средства могат да бъдат превеждани на сметка:

IBAN BG03FINV91501317022422
BIC FINVBGSF
ТИТУЛЯР – Рая Евгени Ангелова

Кристин Джалова

Архитект, който споделя силен интерес към различни мащаби на проектирането - от интериор, през жилищни сгради, до градоустройство. Анализира взаимовръзките между нивата и търси успешните намеси в сложния градски контекст. Смята теорията на архитектурата за необходима основа на успешната практика, а всяка една статия за малък проект, който отваря нови хоризонти, размисли и диалог.

Остави коментар

Close Menu