В полунощ на 28. 02. 2012 г. беше регистриран и последният глас на публиката, след който се определиха новите три сгради – победители в зимния

етап на конкурса „Фасада на сезона 2011”. Краят на този етап бележи и началото на големия финал „Фасада на годината 2011”, където новите три

фасади ще се състезават с останалите девет – победители в сезони пролет, лято и есен на 2011 г.

Наградените фасади за сезон Зима 2011:

I място: с 625 гласа на публиката се класира хотел „Нептун“ находящ се в гр. Видин, ул. Дунавска 8. Проектант на хотела е арх. Николай Миладинов, изпълнител – Чанев Инженеринг ЕООД, инвеститор – Нептун ЕООД.Материалите, с които е направена фасадата са:

Баумит Климафасада Open – дебелина на плочата 10см, с крайно покритие Нанопор мазилка.
За повече информация натисни тук

 

II място: с 374 гласа зае жилищна сграда с адрес „Бялата чешма и дъбравата,“ Варна, по идея на арх. Надя Стаматова, изпълнител ИСС Инженеринг ООД и инвеститор – инж. Стамат Стаматов.Материалите използвани за фасадата са – Баумит интегрирана топлоизолационна система, с крайно покритие Силикатна мазилка.

За повече информация натисни тук

III място: с 301 гласа се класира еднофамилна жилищна сграда в гр. Габрово, ул. Добруджа с изпълнител Гипсотехника ООД и Материали: Баумит интегрирана топлоизолационна система СТАР – дебелина на плочата 8см, с крайно покритие Нанопор мазилка.

За повече информация натисни тук

За първи път от седем години насам традиционният конкурс „Фасада на годината” беше разделен на сезони – съответно в четири отделни кръга (пролет, лято есен и зима) се състезаваха колекции от фасади, направени с материали на БАУМИТ. В края на всеки сезон гласът на публиката определяше трите най-красиви от тях. Тези фасади – победители ще се състезават и на финалния кръг – „Фасада на годината 2011”, който ще се проведе от 01. 03. до 10. 03. 2012 г. отново в интернет чрез гласуване.

Вижте 12 – те финалисти и гласувайте за любимата си фасада тук

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Hobelix
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Ето кои са финалистите в конкурса BAUMIT Life Challenge 2021
За наградата за най-добра фасада се бори и български проект

36 финалисти в 6 категории се надпреварват в конкурса Баумит Лайф Челиндж, който награждав…