Skip to main content
search

На 29.11 от 19 часа в Централното фоайе на УАСГ ще се проведе ноемврийската среща на БАУПС, която е посветена на: “Хотел AQUA PARADISE RESORT в Несебър: Предизвикателства и научени уроци при рекордно бързото изграждане на един от най-мащабните ваканционни комплекси в България за 2018 г. “

Комплексът е първият по мащабите си в България с разгърната застроена площ 47 266 кв.м., като в него е интегриран и аквапарк. Само за година и два месеца строителство, проектът успява да материализира иновативна архитектурна концепция, вплела прости геометрични фигури в пъзел от сложни функционални звена.

Гости на събитието ще бъдат архитектурно студио Miodesign – автор на проекта и ръководител на проектантския екип, както и инж. Станимир Парцалев – проектов координатор в изпълнението (мениджър проекти). Те ще разкажат за преодолените предизвикателства в изграждането на хотела, ще споделят новаторски архитектурни, конструкторски и строителни решения.

 

Вера Балабанова

Журналист по призвание и образование. Силно изразено любопитство към начина, по който са устроени света и хората в него. Очарователно вманиачена в книги и музика.

Остави коментар

Close Menu