Print
Print

Продажби за строителството и индустрията

Пайплайф България ЕООД е част от Компанията „Пайплайф”, дъщерна фирма на „Винербергер” – Австрия. Компанията „Пайплайф” е един от водещите световни производители на пластмасови тръбни системи за водоснабдяване, канализация, газоснабдяване и напояване, отговарящи на всички европейски норми и стандарти.

„Пайплайф България” става най-новия член на групата през 2005г. като търговско дружество  със седалище в гр.Пловдив. Новият завод на фирмата  е изграден в гр. Ботевград  и стартира производство през август 2010г. Той  е 30 поред в историята на компанията.

Заводът произвежда:

Канализационни системи от полипропилен PRAGMA. Това са тръби от ново поколение, с ниско тегло, което спестява енергия за производството им и щади находищата на суров петрол, необходима суровина за тяхното производство. Производственият процес е високо автоматизиран с минимална намеса на човешкия фактор, което  свежда и грешките до минимум. И най-голямото предимство при производството на тези тръби е фактът, че то е безотпадно – всички суровини се рециклират на 100%, като в природата – почвата и атмосферата не се изхвърлят вредни за живите организми вещества. В завода на „Пайплайф” в Ботевград са монтирани две линии за производство на полипропилениви  двуслойни гофрирани тръби. Първата линия е за продуктите PRAGMA от 160 до 400 мм. Втората линия е за продуктите PRAGMA от 500 до 1000 мм. За дейността е ангажиран висококвалифициран екип от млади хора, като непрекъснато се полагат усилия за тяхното доусъвършенстване.
В цеховете на „Пайплайф България” се произвеждат още тръби от полипропилен – тип  HT – Line за сградни канализационни системи, тръби от полиетилен  – тип  AquaLife и AquaLine за напорен водопровод, трислойни тръби PVC – тип KG за сградна и площадкова канализация.
Продуктовата гама на „Пайплайф България” включва:
  • Водопроводни тръби и фитинги за сгради и извън сгради,
  • Канализационни тръби за сгради и извън сгради,
  • Тръби и фитинги за разпределение на питейната вода, централно, подово и стенно отопление,
  • Дренажни системи и дренажни блокчета,
  • Резервоари за условно чисти води,
  • Модулни и пречиствателни станции,
  • Маслоуловители,
  • Мазноуловители,
  • Пясъкозадържател
Системите „Пайплайф” намират успешно приложение както в индустриалния сектор, така и в частното стопанство.
„Пайплайф България” успешно приключи сертифицирането си по международния стандарт ISO 9001:2008 и е притежател на Сертификат №BG15650Q. Стандартът ISO 9001:2008 представлява набор от изисквания за регламентиране на правила, които управляват дейността на организацията в аспекта качество. В обхвата на системата за управление на качеството са включени всички дейности /производство и продажби/, които гарантират съществуването на организацията и удовлетворяване на нейните клиенти.
С внедряването на Системата за управление на качеството фирмата показва на своите клиенти способността да предостави продукт/услуга с едно и също постоянно качество, в съответствие с изискванията на клиентите и приложимите разпоредби на националното законодателство и европейските стандарти.
Дейността на Пайплайф е насочена към постоянно усъвършенстване на продуктите и разширяване на производството и търговското разпространение.
Висша мисия на Компанията е подобряване качеството на живот с помощта на високо стойностни решения за водния и енергиен поток и за опазване на околната среда!
Високотехнологично оборудване и суровини, висококвалифициран работен екип, стремеж към разширяване на продуктовата листа и пазарите, отговорност и лоялност към клиентите, поддържане на постоянно високо качество…
„Пайплайф България” ЕООД – Ботевград, България!

Уеб сайт: www.pipelife.bg

Заредете още от Hobelix
Load More In Производство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

БРАМАК И ИКОПАЛ България
Лидери в комплексните покривни решения

БРАМАК и ИКОПАЛ са лидери в производството на строителни материали и елементи за покрива. …