Инициативата „Лидерите които строят“ се проведе за девети път като срещна студентите от Университета по архитектура, строителство и геодезия с инж. Красимир Стоянов, управител на HTI Bulgaria. За своето начало той сподели: „Първото нещо, което правиш е шанс, стреляш в облаците, но ти предопределя развитието“.
Според лидера от HTI всичко, което научиш в университета, е полезно и в даден момент влиза в употреба. „Сега имате възможност да трупате знания, да бъдете активни. Сега е времето за учене и трябва да го използвате пълноценно“. За него е ясно, че у нас всичко е изопачено, че българите имаме склонността да подценяваме образованието, но това трябва да се промени. Красимир Стоянов завърши с думите „Горещо мечтая децата ми да учат в България“.
Управителят на HTI Bulgaria разкри, че добрият търговец е комуникативен ентусиаст, гладен за успех, знаещ какво иска и как да го постигне. Освен това трябва да е отлично запознат с продуктите и строителния процес, проблемите на строителството и техните решения. Той сподели, че в неговата работа не всичко е пари – важни са личното отношение и доверието.
„Не мога да губя. И винаги печеля, когато ситуацията е по-сложна“, каза Красимир Стоянов. Работата му е динамична, винаги е в търсене на нови сектори, нови продукти, нови инвестиции – това според него прави нещата интересни.
Лидерът посъветва студентите да се учат от опита на успели хора, да търсят различни гледни точки и нови решения, да осмислят всичко това и да правят внимателно своите избори в живота. Той им пожела да тръгват с удоволствие на работа и да се връщат с удоволствие вкъщи, да постигнат професионални успехи и хармония в семейството.
В рамките на час и половина Красимир Стоянов отговари на всички въпроси важни за студентите.

 

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Hobelix
Load More In Образование

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Ето кои са финалистите в конкурса BAUMIT Life Challenge 2021
За наградата за най-добра фасада се бори и български проект

36 финалисти в 6 категории се надпреварват в конкурса Баумит Лайф Челиндж, който награждав…