Skip to main content
search

Лесна за разбиране, приятна за прочитане и трудна за оставяне, тази книга е създанена от професионалисти с над 10-годишен опит в проектирането на интериори и тяхното изграждане. Архитект Павел Янев и неговият екип от ALL IN STUDIO реализират този проект за всички, които се интересуват от интериорен дизайн; на които им предстои да обзаведат жилище, както и за всички, които са приели професията дизайнер за мисия и искат да се развиват професионално в нея.

Техните проекти са били награждавани многократно както от местни, така и от интернационални организации и медии. Те споделят своя опит и познания от индустрията, за да подкрепят всички, които се чувстват достатъчно способни, готови и креативни да създадат своя дом като истински професионалисти, или за всички онези, които тепърва навлизат в света на интериорния дизайн. В книгата се разглеждат 4-те основни стъпки и фази, през които преминаваме, за да създадем и изградим един проект (включена е и бонус глава): 1. Как да стартираме своя проект и от къде да започнем? 2. Основни дизайн принципи и елементи, върху които да построим проекта. 3. Какво трябва да знаем за дизайна на всяка една стая – от входното антре през дневната, банята и детските, до килера и дрешника. 4. Как да управляваме изпълнението на своя проект – бюджети, графици и работа с майстори. 5. Бонус глава – брандове и марки, с които работим, както и откъде се вдъхновява ALL IN STUDIO за своите проекти. Тази книгата е извор на безкрайно вдъхновение и ще допринесе за уникален резултат на всеки, който я прочете.

източник изображение: allin.bg

Вземете своята книга от тук

STROIINFO

Ние сме екип от професионалисти - архитекти и дизайнери, които вярват в създаването на по-добра и качествена среда за обитаване.

Остави коментар

Close Menu