Skip to main content
search

Росиян Нейков е ученик от 11-ти клас в СУ „Св.св. Кирил и Методий“, град Карнобат. На 6-ти април 2017г. разбира страшната диагноза – откриват му мозъчен аневризъм. Предстои му тежка борба със заболяването. Росиян се нуждае от спешна операция, която е насрочена за 18-ти април. Сумата е непосилна за близките на момчето, а срокът е кратък.

17-годишният Росиян Нейков е млада надежда на ОФК „Карнобат“ и отличен ученик. Неговите приятели са се заели с нелеката задача да съберат нужните за операцията 10 000 лева. От ОФК „Карнобат“ също са започнали набирането на средства за лечението. Спортът учи на дисциплина, отговорност и работа в екип. Така, както младият централен защитник Росиян е помагал на съотборниците си, така и те го подкрепят в този тежък момент.

„Молим Ви да ни помогнете в набирането на средства за животоспасяващата операция за Росиян и последващото лечение. Поставяме урни пред читалището в град Карнобат, в парка, в различни магазини, както и в кантората на нотариус Мариана Стоева.“– пишат близките на Росиян в апела си за помощ.

На 8-ми април, събота, от 17 часа по време на официалната футболна среща между отборите на ОФК „Карнобат“ и ФК „Евроколеж“ на входа на градски стадион „Карнобат“ ще бъде поставена дарителска кутия в помощ на младия състезател.

Средства могат да се превеждат в банкова сметка в лева към Райфайзенбанк – BG77RZBB915510043545, титуляр ОФК „Карнобат“. Лично Теодор Иванов, президентът на ОФК „Карнобат“ е в постоянна връзка с близките на Росиян.

Телефон за контакт: Теодор Иванов, президент на ОФК „Карнобат“, 0878680816

Бъдете съпричастни! Росиян се нуждае от нашата подкрепа!

Кристин Джалова

Архитект, който споделя силен интерес към различни мащаби на проектирането - от интериор, през жилищни сгради, до градоустройство. Анализира взаимовръзките между нивата и търси успешните намеси в сложния градски контекст. Смята теорията на архитектурата за необходима основа на успешната практика, а всяка една статия за малък проект, който отваря нови хоризонти, размисли и диалог.

Остави коментар

Close Menu