Skip to main content
search

Новата система на ГЕЦЕ за ръчно плъзгане Levolan 60

Изискана естетика дори в най-малките пространства.
С компактната модулна система Levolan 60, ГЕЦЕ създаде ново изискано решение при проектирането на стъклени или дървени плъзгащи се интериорни прегради, което се характеризира с функционална опростеност и лекота на задвижването. Малките размери на държащите механизми и линейния дизайн с тясната (50 мм.) релса подхожда на всякакви естетични и монтажни нужди и ситуации. Изисканата система от държащи механизми е предназначена за крила с тегло до 60 кг. Вграждането на пълната система в релсата оптимизира цялостния дизайн.

Интегрираният механизъм за леко и безшумно спиране на вратата Levolan SoftStop осигурява допълнителна безопасност и удобство: крилата на плъзгащата се врата са водени леко и нежно до крайната позиция, без удари в дограмата или буфера. Рискът от заклещени пръсти е ограничен. Специално разработените ролкови държачи осигуряват изключително разпределение на тежестта и почти безшумна работа. Защитата на окачването се активира в момента, в който крилото се монтира, осигурявайки автоматично бъдещата безопасност.
Монтажът се извършва бързо и лесно чрез т.нар. GEZE стратегия “single-tool”, която позволява да бъде изпълнен само с един инструмент. Крилото на вратата, заедно с ролковия държач, може да се закачва удобно в релсата и да се коригира лесно от лицевата страна. Веднъж изпълнени до тук, панелите могат да се наместят без никакви допълнителни инструменти.

Hobelix

Every beginning is difficult but extremely essential.

Остави коментар

Close Menu