Skip to main content
search

С понижаването на температурите сезон лято бавно отстъпва пред есента. Така e и при нас в конкурса на Баумит “Фасада на сезона – етап Есен”. След красивите слънчеви фасади е време да ви представим и есенните претендентки в конкурса, които може да разгледате тук.

В този етап имаме цели 8 фасади, подредени в различни категории и изпълнени с материали на Баумит. Разгледайте ги и подкрепете своя фаворит еднократно до 30.11.2017г. до 12:00 ч. на обяд. Ако имате повече от един фаворит, може да изразите своите впечатления на нашата фейсбук страница тук.

Според регламента първите три обекта се класират за участие в големия финал на конкурса през март 2018 г. Там те ще имат възможност да премерят сили с победителките от Пролет, Лято и предстоящия сезон Зима. Повече за регламента може да видите тук: http://fs.baumit.bg/en/?page=voteconditions

Всеки гласувал участва в нашата сезонна томбола, където вероятността да спечели награда е голяма!

Екипът на Баумит пожелава успех на фасадите!

Кристин Джалова

Архитект, който споделя силен интерес към различни мащаби на проектирането - от интериор, през жилищни сгради, до градоустройство. Анализира взаимовръзките между нивата и търси успешните намеси в сложния градски контекст. Смята теорията на архитектурата за необходима основа на успешната практика, а всяка една статия за малък проект, който отваря нови хоризонти, размисли и диалог.

Остави коментар

Close Menu