Skip to main content
search

От 23 до 29 март в София за 36-ти път ще се проведе най-голямото в България специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО 2000. Вече18 години, пролет и есен, под покрива на Националния дворец на културата изложението СТРОЙКО 2000 събира водещи фирми от строителния бранш, с което дейно участва в развитието на така важния за българската икономика строителен отрасъл.
Участието на много чуждестранни фирми, представящи последните постижения на строителната индустрия, както и български производства, които по нищо не им отстъпват, формира една внушителна експозиция, много атрактивна както за специалиста, така и за обикновения потребител. Изложението е средище за търговски и интелектуални контакти – важно за развитието на българското стопанство и за повишаването на качеството на живота на българските граждани.
СТРОЙКО 2000 има изключително влияние на пазара на строителния бранш в България. Изложбената площ е близо 5000 кв.м. Участници са около 700 фирми, а посетителите са най-малко 20 000 души дневно. Всички фирми-участнички са представени в каталога на изложението. Този каталог се издава само на български език и включва името, адреса и кратък списък на дейностите на фирмата.
Девизът на изложението „ЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА БЪЛГАРИЯ” се превръща в действителност с помощта на СТРОЙКО, участниците и посетителите на изложението.
За посетителите входът е свободен от 10 до 19 часа – една седмица – от сряда до вторник.

За повече информация: http://www.stroiko2000.com/bg/

Hobelix

Every beginning is difficult but extremely essential.

Остави коментар

Close Menu