Skip to main content
search

За първи път на 20-ти май  се проведе ”Събор на приятелите  на ремонта”, организиран от GS Строймаркет. Мястото на събитието беше търговската база на българската верига строителни хипермаркети в София. С 22-годишният си опит и търговски обекти в няколко града – София, Варна, Добрич, Шумен и Каварна, супермаркетът е един от основните партньори на много от известните компании в сферата на строителството.GS Строймаркет извоюва своето стабилно място на пазара като директен вносител, дистрибутор и официален представител за региона на редица български и европейски фирми. Винаги  в крак с всички новости и последни тенденции, веригата е на челно място сред хипермаркетите за строителни материали в България.

На самото събитие присъстваха представители от Bramac, Velux, Orgachim, Kaindl, Euromasterи Ceresit. Всички те, компании с  доказан опит и професионализъм, показаха новите си продукти, иновации и решения. Организаторите се бяха погрижили както за своите гости, така и за техните малки придружители. Водещо за GS Строймаркет е да бъде в полза на потребителя. Магазините им са ориентирани към търговия на строителни материали на едро и дребно. В тях откриваме както всичко за изграждане на сграда, така и за освежаване на дома.

Програмата на събора включваше демонстрации, детска работилница, игри за възрастни, подаръци, изненади, музика и вълнуващи емоции. Организаторите бяха подготвили кетъринг за всички присъстващи, за да могат посетители да прекарат максимално отпускащо и спокойно деня си, докато се информират за новите продукти.

В  съботната сутрин организаторите посрещнаха гостите с чаша ароматно кафе, последвано от зрелищна битка на морски шах между BRAMAC и VELUX, които  запознаха всички с последните функционални решения в областта на покривните системи.

Bramac България е част от една от най-големите и иновативни строителни групи в света- BraasMonier Building Group. Групата има операции в повече от 37 страни в целия свят и е водещ производител на керемиди и покривни принадлежности. С персонал от почти 8000 служители в 100 завода, BraasMonier Building Group гарантира високо качество, отлично обслужване и гарантира за своята продукция.В България Брамак притежава два завода- в Силистра и Елин Пелин.

Вече повече от 75 години Групата VELUX създава по-добра среда за живот за хората по света. Страст към дневната светлина, свежият въздух и по-добра жилищна среда.

Идеята на двете компании  беше да представят своите продукти в неформална и приятна обстановка, и да подкрепят проекта на GS Строймаркет – техен дългогодишен партньор.

CERESIT представиха своята гама монтажни лепила, уплътнители и секундни лепила. Традициите и прогресът вървят ръка за ръка при Henkel – те са непресъхващ извор на иновативни продукти и водят до разширяване на нови пазари. Затова днес Ceresit е световно призната водеща марка с богат асортимент от качествени продуктови системи.Вече 100 години е компетентният партньор на строителния отрасъл и професионалистите в сферата на строителството.Главната им цел е да бъдат надеждни и  компетентни партньори за професионалистите, като акцентират върху техните основни ценности – иновации, качество, технически опит и устойчивост.

Оргахим се погрижиха за добрия вид на стените у дома, като показаха тънкости при боядисването с бои Spirit.

Те присъстваха, за да подкрепят GS Строймаркет, но също така и да се срещнат с клиентите си, както и да разберат от какво се нуждае крайният потребител, с когото да  обменят опит и идеи.

KAINDL представиха съвременните решения за подова настилка. Те запознаха присъстващите с най-новите декори при ламинирания паркет.

На всеки посетил „Първия събор на приятелите на ремонта“ бе предоставена възможност да спечели уникални награди. Организаторите се бяха погрижили и за приятното прекарване и на най-малките гости на събитието, като за тях бе предвидена специална детска работилница за рисуване върху керемиди, както и състезание „Мама, татко и аз“ в сглобяването и боядисването на къщичка за птици. Всички си тръгнаха с добро настроение и позитивни емоции.

Остави коментар

Close Menu