В зимния етап на конкурса „Фасада на годината“, с който приключва и целият конкурс за 2015 година, гласуваха 1800 ценители на красивите фасади! Ето как те подкрепиха участниците!

Първенец със 778 гласа на публиката стана обект 9 – „Къща за гости“ в село Градево, община Симитли. Само преди 2 седмици тя беше на временното второ място с 255 гласа.

Obekt 9

Инвеститор на обекта и заявител в конкурса е ЕТ „Борислав Илиев – 1973“, Проектант е арх. Любомир Огорелков, а изпълнител е „Корект строй“ ООД вложил по фасадата  Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп К1,5.

Честито!

На второ място с 594 гласа е „Международен образователен бизнес център“ в гр. Гоце Делчев на ул. „Дунав“ 5.

Obekt 1

Инвеститор и заявител в конкурса е „ТЕМЕЛКОВИ-МИСТЕМ-Д“ ООД, който е поверил проекта на арх. Мария Сакелариева от архитектурно бюро „Алтернатива“, а изпълнението на фирма „Шербетов – М“ ООД. За фасадното оформление е използвана висококачествената Баумит интегрирана топлоизолационна система ОпънСтар с крайно покритие самопочистващата се мазилка НанопорТоп К1,5.

Честито!

На трето място със 193 гласа, се класира „Жилищна сграда Какао“, в гр. София на ул. „Ана Ахматова“.

Obekt 3

Инвеститор на обекта и заявител в конкурса е фирма „Атланд Младост“ АД, проектант е арх. Румен Несторов от фирма „Лоел“ ООД. Изпълнителят е строителна фирма „Нивел“ ООД,  изолирал фасадата с Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликатТоп К1,5

Честито на обект 3!

Трите победителки от зимния етап се класират за големия финал на конкурса, който започва от утре 1. 03. 2016 г. до 10. 03 в 12:00 часа.

Благодарим на всички, които гласуваха в зимния етап! Някои от вас ще спечелят награди от томболата на Баумит!

 

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Hobelix
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Ето кои са финалистите в конкурса BAUMIT Life Challenge 2021
За наградата за най-добра фасада се бори и български проект

36 финалисти в 6 категории се надпреварват в конкурса Баумит Лайф Челиндж, който награждав…