Skip to main content
search

Ти си инженер/кандидат-инженер с конструктивно мислене, който намира другото си амплоа в изразяване на професионалната си гледната точка? Държиш да си информиран и имаш критично мислене относно случващото се в строителството у нас и в чужбина? Искаш и другите да четат повече? Умееш да боравиш с думите по разбираем и вдъхновяващ начин, имаш идеи и искаш да ги споделиш? Значи търсим точно теб!

Ако бъдеш част от екипа на stroiinfo.com

  • Ще имаш възможност да изразяваш мнението си за строителството пред широка аудитория;
  • Ще имаш свободата, но и отговорността да твориш в гъвкаво работно време;
  • Ще имаш възможност да посещаваш и отразяваш събития, в това число нашите проекти „Академия Лидерите“ и „Лидерите, които строят“;
  • Ще се срещаш с доказани специалисти от водещи компании и корпорации в сектора и ще представяш тяхното мнение и гледни точки на нашата аудитория;
  • Ще бъдеш част от медия, която е любознателна и активна, която внася мнение и ангажираност за нещата, които публикува.

Амбициран ли си да създаваш нещо ново, да се учиш и развиваш ? Ако е така, то значи екипът ни е точно за теб!

Ако искаш да научиш повече за обявената позиция, ни изпрати кратка информация за себе си на k.dzhalova@hobelix.com. Дори да не отговаряш изцяло на описанието, но искаш да градиш заедно с нас stroiinfo.com, ще се радваме да се срещнем с теб!

За нас: www.stroiinfo.com е тясно специализиран онлайн строителен портал, който разглежда актуална информация за интересни архитектурни и конструктивни решения, интригуващи концепции, намеси в градската среда, любопитното в инфраструктурата у нас и по света, размисли върху архитектурното наследство, както и новини от строителния свят. В него са представени 50-те водещи компании в строителния сектор в България.


Нашата цел е да представим един нов поглед върху съвременното строителство, както и върху средата, която го оформя.

Кристин Джалова

Архитект, който споделя силен интерес към различни мащаби на проектирането - от интериор, през жилищни сгради, до градоустройство. Анализира взаимовръзките между нивата и търси успешните намеси в сложния градски контекст. Смята теорията на архитектурата за необходима основа на успешната практика, а всяка една статия за малък проект, който отваря нови хоризонти, размисли и диалог.

Остави коментар

Close Menu