1 Определения
1.1 “Уеб Сайт” означава Уеб Сайтът www.stroiinfo.com, включително базата данни с информация за търговци и онлайн реклама, дизайнът, текстът, графиката и цялото останало съдържание на всички уеб страници в него, както и резултатите от търсения, всички домейни, свързани със сайта и всички софтуерни продукти и технологии, които са част от сайта.
1.2 “Търсене” означава функцията, даваща възможност на потребителите на Уеб Сайта да намират чрез него доставчици на стоки и услуги.
1.3 Уеб Сайтът принадлежи, функционира и се публикува от ХОБЕЛИКС ООД, регистрирано по ф.д. № ………………………….. на СГС, ЕИК/БУЛСТАТ 202930940 (“ХОБЕЛИКС”).
1.4 Домейнът “stoiinfo.com” е регистриран от ХОБЕЛИКС.
2 Съгласие с условията за ползване на Уеб Сайта
2.1 При използване на този Уеб Сайт вие приемате и се съгласявате с най-актуалната версия на Условията за ползване на Уеб Сайта. Ако не сте съгласни, с което и да било от условията, споменати тук, вие не би трябвало да ползвате този Уеб Сайт.
2.2 ХОБЕЛИКС си запазва правото да променя тези Условия за ползване на Уеб Сайта. Вие поемате отговорност периодично да проверявате тази част от Уеб Сайта за промени.
3 Авторски права
Всички изображения, лога, картинки, снимки, текстове, документи, бази данни и друга информация или рекламни материали, публикувани в този Уеб Сайт, както и всички софтуерни програми и приложения са собственост на ХОБЕЛИКС и/или на неговите партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и на останалото приложимо законодателство. Всяко използване, възпроизвеждане, промяна, публичен показ и сваляне на част или цялото съдържание на Уеб Сайта без изричното разрешение на ХОБЕЛИКС и/или на неговите партньори е забранено. ХОБЕЛИКС си запазва правото да предприеме съдебни действия срещу подобни нарушения съобразно предвидения от закона ред.
4 Конфиденциалност
4.1 Посещението и ползването на раздели от Уеб Сайта не изисква регистрация от потребителите. В разделите от Уеб Сайта определени за регистрация от потребителя се изисква да подаде, и се събира, определена информация. Тя е нужна в процеса на обработка на поръчката на потребителя.
4.2 ХОБЕЛИКС си запазва правото да предоставя събраната статистическа информация за посещаемостта на сайта на рекламодатели/рекламни агенции, които водят статистика за кликанията върху техните рекламни банери и линкове, да изготвя вътрешни статистики, както и за целите на директния маркетинг (своите и на партньори).
4.3 С приемането на настоящите Общи Условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до ХОБЕЛИКС на посочения адрес или e-mail за контакти.
5 Ограничение на отговорността
5.1 ХОБЕЛИКС не носи отговорност за верността и пълнотата на данните публикувани на Уеб Сайта. Когато източникът не е цитиран, това е публично достъпна информация, за която ХОБЕЛИКС не носи отговорност. ХОБЕЛИКС не носи отговорност за технически грешки или пропуски, както и за всички проблеми, които могат да възникнат поради случайни технически фактори или злонамерена външна намеса.
5.2 Потребителят изрично се съгласява да използва Уеб Сайта изцяло на свой риск и се задължава да не търси съдебна отговорност от ХОБЕЛИКС, респективно неговите собственици и служители, за вреди, настъпили в резултат на ползването на услугите на Уеб Сайта.
5.3 Уеб Сайтът съдържа връзки към други сайтове, където ХОБЕЛИКС няма контрол и не носи отговорност за съдържанието на намиращата се там информация. Връзката към други сайтове не означава, че ХОБЕЛИКС одобрява предлаганите там продукти или услуги.
5.4 ХОБЕЛИКС не гарантира качеството, надеждността, годността за определена цел и безопасността на стоките и услугите, предлагани от търговците, включени в онлайн базата данни, както и информацията за тях, предоставена в други части на Уеб Сайта или в yеб сайтове на трети лица, свързани чрез линк или по друг начин с Уеб Сайта.
5.5 ХОБЕЛИКС не носи и няма да носи отговорност, пряка или косвена, за всякакви възможни повреди и ущърб, свързани с компютърното оборудване на потребителя ползващ настоящия Уеб Сайт или друга негова собственост, причинени в следствие на достъпа до настоящия Уеб Сайт и неговото ползване.
5.6 ХОБЕЛИКС не поема отговорност за преки или косвени вреди, които са в резултат от ползването или невъзможността за ползване на сайта или свързаните и предоставяни услуги.
5.7 ХОБЕЛИКС не гарантира, че:

5.7.1 Достъпът до Уеб Сайта ще бъде непрекъснат и безпроблемен по всяко време
5.7.2 Уеб Сайтът или сървърът (сървърите), чрез които се осъществява достъпа до него, няма да съдържат вируси или други вредни компоненти
5.7.3 Данните за търговците ще бъдат винаги верни и без грешки
5.8 ХОБЕЛИКС не носи отговорност за съдържанието на статии, публикувани на Уеб Сайта. Статиите изразяват личното виждане, мнение и оценка на техните автори. В случай че някоя статия съдържа предложения и съвети, то ХОБЕЛИКС по никакъв начин не гарантира практическата им приложимост и не носи отговорност за резултатите от тяхното прилагане. Изразените в тези статии мнения, оценки, изводи, анализи, съвети, препоръки, и др.под. по никакъв начин не отразяват официалното становище на ХОБЕЛИКС с оглед на поместената в тях информация. Публикуването на подобни статии на Уеб Сайта не означава, че ХОБЕЛИКС одобрява, поддържа или се съгласява с тяхното съдържание.
6 Разрешено използване
Потребителят може да използва информацията от Уеб Сайта и функцията Търсене.
7 Забранено използване
7.1 Уеб Сайтът не може да бъде използван за:

7.1.1 Цели, които са незаконни съгласно българското право, а ако използването се извършва извън България – съгласно съответното местно законодателство
7.1.2 Цели, които са вредни, създаващи опасност, оскърбителни, накърняващи честта и достойнството, вулгарни, неприлични или неприемливи, по преценка на ХОБЕЛИКС, по каквато и да било друга причина
7.1.3 Създаване, проверка, актуализация или изменение на ваши собствени или на трети лица бази данни, досиета, указатели, списъци с клиенти, мейлинг-листове, списъци с електронни пощенски адреси и др. под., използвани за търговски цели
7.1.4 Мониторинг или копиране на Уеб Сайта или неговото съдържание, независимо дали се извършва механично или чрез автоматизирани средства (включително и без ограничение роботи (robots), паяци (spiders), скриптове (scripts), пълзачи (crawlers) и други автоматични средства)
7.2 Забранено е и използването на Уеб Сайта, както лично, така и чрез автоматизирани средства (както са дефинирани по-горе), по начин, който би могъл:

7.2.1 Да доведе до модифициране на която и да било част от Уеб Сайта
7.2.2 Да увреди неговата функционалност
7.2.3 Да натовари неговата инфраструктура във вида й, определен от ХОБЕЛИКС
7.2.4 Да наруши или да направи опит да наруши нормалното функциониране на Уеб Сайта
7.2.5 Да доведе до нарушаване или влошаване на качеството на достъпа на други потребители до Уеб Сайта
8 Други
8.1 ХОБЕЛИКС си запазва правото да променя технологията и дизайна на този Уеб Сайт без предизвестие.
8.2 ХОБЕЛИКС може да изпраща електронни съобщения на потребителите на този Уеб Сайт във връзка със своите продукти и услуги, освен в случаите, в които потребителите са заявили изрично, че не желаят да получават подобни съобщения.
8.3 Настоящите Общи Условия съдържат всички условия на договора между потребителя и ХОБЕЛИКС относно ползването на Уеб Сайта от страна на потребителя.
8.4 Този Уеб Сайт е подчинен на законите на Република България. Потребителите, които влизат в сайта от други страни, го правят доброволно и отговарят за спазването на българските закони.