AECO Space започна сътрудничество с лидера в разработването на софтуер за повишаване на качеството и пестене на време за инженерната общност, Transoft Solutions. От тази година фирмата е негов официален дистрибутор за югоизточна Европа.

Софтуерът дава нови измерения на градското и транспортното инженерство.

Компанията предлага на югоизточноевропейския пазар най-добрите продукти на канадския гигант, а именно AutoTURN, TORUS Roundabouts, NEXUS Intersections и ParkCAD. В последните години продуктите на Transoft се превръщат в стандарт на транспортните отдели на много държавни агенции и частни компании в цял свят. Успехът заслужено им отрежда лидерското място в областта на този вид инженерство.

 

Изображение: transoftsolutions.com

С какво са полезни тези инструменти?

Програмите прецизират и улесняват процеса по детайлно планиране на транспортната инфраструктура. AutoTURN анализира пътищата и техните елементи – кръстовища, автобусни спирки, товаро-разтоварни площадки, паркинги, траектория на маневри и други. TORUS предоставя инструменти за проектиране на кръгови кръстовища, генерирайки комплексната геометрия и предоставяйки обратна връзка в реално време. ParkCAD е софтуер, даващ на потребителите възможността да проектират паркинги по-бързо и целесъборазно в сравнение с традиционните CAD методи. Всички те спестяват време и финанси, редуцирайки машиналното пречертаване и отстранявайки възможността за грешки.

Изображение: transoftsolutions.com

Какво още да очакваме през 2019 г.?

Водени от потребността за интелигентно строителство чрез BIM концепцията, AECO Space има амбицията да развие дейността си още по-мащабно през идната година. В новостроящия се офис на компанията има предвидено пространство за обучителен център. Планира се в него да се учат специалисти на различно ниво, които да могат да отговорят на изискванията на строителния пазар. Очаквайте повече информация скоро!

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Георги Мърхов
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Джордж Р. Р. Мартин иска да строи замък
Авторът на Игра на тронове е внесъл предложение в местната община

Като архитекти, които пишат, няма как да не ни трогват истории, свързани с големите писате…