Безопасност и удобство за потребителя с новите задвижващи механизми за прозорци от ГЕЦЕ

Когато става дума за безопасно и удобно отваряне и затваряне на прозорци, ГЕЦЕ разширява своя технологичен професионализъм още повече. Специалистът в областта на технологиите за врати и прозорци демострира своите нови, иновативни и стилни системни решения за безопасно и бързо естествено димоотвеждане в случай на пожар и за ежедневно проветрение и вентилация на изложението fensterbau frontale 2012. Фокусът беше поставен върху улесненото управление, безопасността, интелигентния контрол, възможностите за функциониране в мрежа и енергийната ефективност.

Ново поколение верижни механизми от ГЕЦЕ

GEZE представи ново поколение верижни механизми. Новите модели ECchain, Slimchain, Powerchain и Е 920 – Е 990, заедно със съответните заключващи механизми E 905 / E 906 и Power lock съставят един пълен продуктов род с общ GEZE дизайн. Дизайнът на новата супер модерна технология за контрол и издържан в същия стил.
Новите верижни механизми са отговор на изискванията на модерните технологии в сградите. Всеки механизъм отговаря на много специфични изисквания по отношение на употребата. ECchain е икономичен модел, предназначен за ниво вход и подходящ за частни сгради. Широко-приложимият Slimchain е не само изключително гъвкав, а и с изтъчен дизайн, тънък и дискретен. Powerchain е „силовото ядро”, предназначено за особено тежки и обемни прозорци, като тези в повечето публични сгради. Продуктите от гамата Е 920 – Е 990 напълно се интегрират в профила на всеки прозорец. Тези механизми не са видими отвън и са изключително подходящи за модерен архитектурен минималистичен и изчистен дизайн, в който технологиите трябва да се интегрират ненатрапчиво.

Нови решения в технологиите за врати и безопасност.

GEZE отново демонстрира силата си като производител на системи, представяйки също нови решения в областта на автоматите за врати, ръчните плъзгащи се врати и технологията за безопасност.

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Hobelix
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Изискванията, които налагат обществените сгради
Арх. Павел Янев споделя какво трябва да знаем преди старта им

Павел Янев днес като гост-автор ни споделя какво стрябва да знаем преди старта на строител…