Най-мащабният интерактивен форум в архитектурата и строителството в страната ще се състои тази пролет в Университета по архитектура, строителство и геодезия. За да стане дом на най-вълнуващото събитие в сферата, университетът ще бъде преобразен, както никога преди. Интерактивни работилници, лекции, дискусионни панели, срещи с най-големите имена в строителството и архитектурата и много други изненади с българско и международно участие ще ви очакват на 16 и 17 октомври на познатата локация – УАСГ.

Какво точно  ви очаква на събитието?

Форумът на Лидерите, които строят е подготвил разнообразни форми на интеракция между всички участници и специалисти. Те ще имат шанса да комуникират, да участват в интерактивни работилници, да се запознаят с водещите теми в строителния сектор и много повече.

Zero Waste ще бъде една от основните теми на събитието.

Точно поради тази причина пространствата в университета ще бъдат преобразени с уникални дизайнерски решения. Материалите, с които ще бъдат изградени интерактивните пунктове, ще бъдат изцяло рециклирани след приключването на събитието. Разбира се, темата за дигитализацията също ще бъде водеща – иновациите в сектора сa от основно значение за развитието на строителството и архитектурата.

Участниците ще имат шанса да присъстват на лекциите на най-добрите експерти в строителството и архитектурата, ще могат да се докоснат до над 30 компании като всяка от тях ще има своя уникален интерактивен пункт. Там присъстващите ще могат да се запознаят с работата на всяка компания, а те ще отправят разнообразни предизвикателства към гостите. Пунктовете ще бъдат разположени из коридорите на УАСГ и изцяло ще изменят пространството в университета.

Успоредно с това в Аула Максима ще се провеждат дискусионни панели на едни от най-актуалните теми с над 25 топ експерти и известни имена у нас, както и с гости от световен мащаб. В централното фоайе пък ще ви очаква грандиозна дигитална VR кула, която всеки участник ще може да посети.

Тези и още много други изненади, томболи и награди ви очакват на 16 и 17 октомври в УАСГ.

За кого е подходящо събитието?

Лидерите, които строят отново се насочват към всички млади специалисти в сферата, както и към тези, които не искат да спират да се развиват и да придобиват нови знания – професионалисти и студенти от всички инженерни науки, архитектура, ландшафтна архитектура, интериор и дизайн.

Ученици, които имат интерес в сферата могат също да участват в събитието и да се запознаят с иновациите и водещите теми в сектора. Всички останали, които имат интереса да се докоснат до строителната индустрия и да научат повече за нея и развитието също са добре дошли да заявят своето участие и да станат част от приключението.

Как да участвам в интерактивния форум на Лидерите, които строят?

Всеки един желаещ има възможността да присъства на събитието напълно безплатно.

Единственото изискване е да заявите вашия билет тук и да получите своя индивидуален код за достъп. В деня на събитието той трябва да бъде показан на мястото на регистрация, за да получите достъп до най-големия интерактивен форум в строителството и архитектурата.

В това начинание ще ни помогнат генералните ни партньори от Baumit, BG Konstructia, TAL Engineering, Fibran, Weber, Alukoenigstahl, Technogips и още над 50 партньори.

Подробен график на събитието, както и друга важна информация, можеш да намериш тук.

Побързай и бъди един от първите, които ще се сдобият с билет!

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Зекие Емин
Load More In Образование

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Ще се разрушава ли автогарата в Банско?
Наследство в риск: ценен пример на следвоенния модернизъм може да бъде загубен

Още през пролетта на 2020 г. в Банско започва да се спекулира, че градът много скоро може …