Компания с повече от 50 години, история в областта на производството на бетонни изделия, чиято основна цел е създаване на модерни, многофункционални решения за ландшафтно оформление чрез съчетаване на  високо качество, технологични иновации и изискан дизайн.

Semmelrock е 100% собственост на Wienerberger AG и разполага с модерни производствени бази, ефективна и гъвкава дистрибуторска мрежа в Централна и Източна Европа. Със своите 17 производствени бази в осем държави – Австрия, Словакия, Чешката република,Унгария, Полша, Хърватска, Румъния и България – и търговски организации в Словения, Сърбия и Босна и Херцеговина, концернът осигурява работа на над 1000 служители.

Марката Semmelrock Stein+Design е представена на българския пазар вече 7 години. Като част от групата Semmelrock Group и „Земелрок Щайн унд Дизайн“ ЕООД има за цел да удовлетвори и най-изтънчените изисквания и в същото време да гарантира високото качество символ на което е марката Semmelrock. Свидетелство за богатите възможности за постигане на впечатляващи резултати са множеството реализирани обществени и частни проекти с различна функционалност и стилистика.

Като социално отговорен член на обществото, Semmelrock е въвела принципите на устойчивото развитие като неразделна част от всички сфери на дейността си. Екипът на „Земелрок Щайн унд Дизайн“ ЕООД работи усилено за да осигури на своите партньори и клиенти нужната информация чрез всички канали на модерната комуникация от директна телефонна връзка, през нашите печатни материали, онлайн на нашия уебсайт www.semmelrock.bg или при директна среща в нашата мострена градина.

Най-добрите резултати се получават от тези, които имат невероятна страст към това, което правят.

Нашата страст са продуктите от бетон – нашата страст е „страстта към настилките“!

 

Представяне на работната среда:

 

Екипът е повече от група хора събрани на едно място! В нашата компания всички сме обединени около идята да създадем един по-красив свят, с помощта на продуктите които произвеждаме. Нашите клиенти и партньори оценяват силните ни страни- надеждност, традиция и иновации. Ценностите, които следваме в Semmelrock се изразяват в: • Личната отговорност към всичко което правим; • Страстта, защото ние вярваме в нашите продукти; • Отговорността към служители, клиенти, инвеститори и партньори, стандартите, регионите и околната среда; • Качество на продукцията и нейното представяне; • Човечност- уважение, доверие и комуникация; • Разнообразие, чрез идеи и продукти; • Динамика, чрез растеж и дизайн;

Уеб сайт: http://www.semmelrock.bg/

Заредете още от v.dimova
  • Пайплайф България ЕООД

    Пайплайф България ЕООД е част от Компанията „Пайплайф”, дъщерна фирма на „Винербергер” – А…
  • АУСТРОТЕРМ БЪЛГАРИЯ ЕООД

    Austrotherm е специалист във висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от EPS и…
  • БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

    Баумит България” ЕООДе австрийска компания (част от „Шмид Индустри Холдинг”), производител…
Load More In Производство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Броени дни остават до финала на “ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО 2017”

Финалът на етапа наближава и при нашите фасади става все по-горещо.След няколко дни ще обя…