Компания с повече от 50 години, история в областта на производството на бетонни изделия, чиято основна цел е създаване на модерни, многофункционални решения за ландшафтно оформление чрез съчетаване на  високо качество, технологични иновации и изискан дизайн.

Semmelrock е 100% собственост на Wienerberger AG и разполага с модерни производствени бази, ефективна и гъвкава дистрибуторска мрежа в Централна и Източна Европа. Със своите 17 производствени бази в осем държави – Австрия, Словакия, Чешката република,Унгария, Полша, Хърватска, Румъния и България – и търговски организации в Словения, Сърбия и Босна и Херцеговина, концернът осигурява работа на над 1000 служители.

Марката Semmelrock Stein+Design е представена на българския пазар вече 7 години. Като част от групата Semmelrock Group и „Земелрок Щайн унд Дизайн“ ЕООД има за цел да удовлетвори и най-изтънчените изисквания и в същото време да гарантира високото качество символ на което е марката Semmelrock. Свидетелство за богатите възможности за постигане на впечатляващи резултати са множеството реализирани обществени и частни проекти с различна функционалност и стилистика.

Като социално отговорен член на обществото, Semmelrock е въвела принципите на устойчивото развитие като неразделна част от всички сфери на дейността си. Екипът на „Земелрок Щайн унд Дизайн“ ЕООД работи усилено за да осигури на своите партньори и клиенти нужната информация чрез всички канали на модерната комуникация от директна телефонна връзка, през нашите печатни материали, онлайн на нашия уебсайт www.semmelrock.bg или при директна среща в нашата мострена градина.

Най-добрите резултати се получават от тези, които имат невероятна страст към това, което правят.

Нашата страст са продуктите от бетон – нашата страст е „страстта към настилките“!

 

Представяне на работната среда:

 

Екипът е повече от група хора събрани на едно място! В нашата компания всички сме обединени около идята да създадем един по-красив свят, с помощта на продуктите които произвеждаме. Нашите клиенти и партньори оценяват силните ни страни- надеждност, традиция и иновации. Ценностите, които следваме в Semmelrock се изразяват в: • Личната отговорност към всичко което правим; • Страстта, защото ние вярваме в нашите продукти; • Отговорността към служители, клиенти, инвеститори и партньори, стандартите, регионите и околната среда; • Качество на продукцията и нейното представяне; • Човечност- уважение, доверие и комуникация; • Разнообразие, чрез идеи и продукти; • Динамика, чрез растеж и дизайн;

Уеб сайт: http://www.semmelrock.bg/

Остави коментар с Facebook

Заредете още от v.dimova
Load More In Производство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Броени дни остават до финала на “ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО 2017”

Финалът на етапа наближава и при нашите фасади става все по-горещо.След няколко дни ще обя…