Това е дебютният епизод на българския подкаст за архитектура и строителство STROICAST.

Във време, в което все повече хора купуват и продават имоти, си говорим за това какво всъщност крият брокерите.
Чуйте мнението на нашите гости: Ивайло Митев – Управител на българската строително-инвестиционна компания IDEA HOME и Димитър Калайджиев – Управител на агенция за недвижими имоти.

 В подкаста ще чуете отговори на въпроси като:

✔️Какви клопки могат да ни заложат брокерите в една обява?

✔️Какъв дял от имотите се продават без брокер?

✔️Как да се подготвим за оглед?

✔️На какво да обърнем внимание при покупка на имот.

 

Следете STROICAST за следващите ни епизоди наситени с полезни и интересни разговори в света на строителството и архитектурата!

Гости в епизода

Димитър Калайджиев

Най-разпознаваемият брокер в България. Управител на агенция за недвижими имоти. Вижте повече

Димитър Калайджиев

Роден и израснал в Благоевград, в семейство с  разнообразни бизнес дейности, преди 7 години се отделя и започна собствен бизнес с недвижими имоти в гр. София.  Въпреки трудното начало, инвестира всичко в личното си и бизнес усъвършенстване, докато се превръща от новак в лидер на пазара. 

След присъединяването към франчайз мрежата неговият екип печели множество престижни награди – Първо място по оборот в София за 2020г., Първи места за Оборот от сделки с имоти; Брой Ексклузивни договори; Брой сделки; Брой продадени Ексклузивни договори и Годишна награда на най-висок ръст в сделки с имоти за 2019г.

В момента Димитър е най-разпознаваемият брокер в България с над 50 000 последователи в социалните мрежи и редовно публикува безплатни съвети за своята аудитория. 

 

Ивайло Митев

Управител на българската строително – инвестиционна компания IDEA HOME с над 15 години опит в инвестиционното проектиране и строителство. Вижте повече

Ивайло Митев

Ивайло Михайлов Митев е строителен предприемач с 15 годишен опит в сферата на жилищното строителство, инвестициите и проектирането. Бакалавър по Маркетинг и магистър по банково дело. Преминал е няколко специализации за усъвършенстване на ключови професионални компетентности по маркетинг и мениджмънт.
През 2005 г. става съосновател и собственик на 50% от капитала на Идея Билдингс ООД, а през 2015 г. основава Идея ХОУМ ЕООД. От 2005 г. до днес е участвал в проектирането на над 35 жилищни сгради в София.

 

Какво крият брокерите?

Слушай в:

Водещ

Елена Кирилова

Елена Кирилова става част от екипа на Investor.bg през 2013 г. като редактор на рубриките “Технологии” и “Style”, като отразява най-новото и интересното от технологичния свят. Преди това трупа опит в политематични български медии.

Завършва бакалавърска програма “Медии и журналистика” и магистратура “Продуцентство и културни индустрии” в УНСС. Притежава докторска степен от катедра “Медии и обществени комуникации” към същия университет.

Партньори на епизода

За компанията

ИДЕЯ ХОУМ ЕООД е българска строително – инвестиционна компания, която вече над 10 години проектира, инвестира и изгражда първокласни жилищни сгради на максимално удобни локации с високо ниво на достъпност, инфраструктура и комуникации, реализирани чрез най-добрите материали и инженерни практики и съобразени с най-новите европейски стандарти за строителство и енергийна ефективност.

Сградите на ИДЕЯ ХОУМ не са просто бизнес, а дългосрочна връзка с клиента, в този контекст отношенията ни с крайните клиенти се стремим да бъдат максимално открити, а брокерите с които работим да спомагат за това, като предоставят цялата необходима информация на клиента, без да обещават невъзможни неща!

Линк към сайта

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Hobelix

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Завладяващи декоративни техники за Вашата фасада
Как да създадем иновативна фасадна визия?

Фасадата е това, което възприемаме първо, когато погледнем сградата. Тя е нейното лице, ко…