WASSER BERLIN INTERNATIONAL – едновременно търговски панаир, конгрес и изложение, осигурява перфектната платформа за изравняване на търсенето и предлагането на едно място – в Берлин.
Глобалната икономика зависи от водата. Водата е източник на живот за населението на земята, както днес, така и занапред. Най-голямото събитие в индустрията, свързано с водата и отпадните води предлага атрактивна комбинация от професионално изложеие и международен конгрес.
Конгресът предлага дискусионен форум с международни експерти по разнообразни теми свързани с водата. Това е изложба на капитални инвестиции в международното водоснабдяване и е идеалната връзка на теорията с практиката.
Изложението се провежда в Берлин между 2 и 5 май 2011г.
В рамките на изложението е организиран „Форум България”, на който заместник – министъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството – Екатерина Захариева ще представи презентация на тема „Нормативна уредба, състояние и институционално устройство на отрасъл ВиК в Република България”. На специално открит щанд на МРРБ ще бъдат представени материали за дейността на министерството във връзка с Дунавската стратегия.

За повече информация посетете http://www.wasser-berlin.de/englisch/index.html.

За контакти:
WASSER BERLIN INTERNATIONAL
Messedamm 22
14055 Berlin, Germany
phone: +49 (30) 3038-2148
fax: +49 (30) 3038-2079
e-mail: wasser@messe-berlin.de

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Hobelix
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Изискванията, които налагат обществените сгради
Арх. Павел Янев споделя какво трябва да знаем преди старта им

Павел Янев днес като гост-автор ни споделя какво стрябва да знаем преди старта на строител…