В шестият епизод на българския подкаст за архитектура и строителство STROICAST ще обсъдим предизвикателствата при построяване на собствен дом в България.

Наш гост е арх. Юри Ангелов – проектант, строител, проджект мениджър и иноватор с дългогодишна практика.

В подкаста ще чуете неговото експертно мнение по въпроси като:

✔️ Какво трябва да знаем преди да се заемем със строителството на къща?

✔️ Бюджетът ни – какво да очакваме и от какво зависи цената на строителството?

✔️ Кои са тънкостите и подводните камъни при избиране на имот ?

✔️ Какви са административните процеси, през които ще преминем?  и още интересни и важни въпроси за първите сблъсъци със строителството.

Следете STROICAST за следващите ни епизоди наситени с полезни и интересни разговори в света на строителството и архитектурата!

Гости в епизода

Арх. Юри Ангелов

Проектант, строители проджект мениджър дългогодишна практика Вижте повече

Арх. Юри Ангелов

Арх. Юри Ангелов е специалист с 36 години опит в сферата на архитектурното проектиране на жилищни, обществени и индустриални сгради в България и Германия. Тясно специализирал в управление на строителството на сгради до ключ, той е създател на платформата „Моята къща“, специализирана в проектирането и строителството на еднофамилни къщи. Кариерата му се простира и до дългогодишното управление на голяма немска компания в България в индустрията за строителни материали.

Да построиш къща - кошмар или реалност

Водещ

Елена Кирилова

Елена Кирилова става част от екипа на Investor.bg през 2013 г. като редактор на рубриките “Технологии” и “Style”, като отразява най-новото и интересното от технологичния свят. Преди това трупа опит в политематични български медии.

Завършва бакалавърска програма “Медии и журналистика” и магистратура “Продуцентство и културни индустрии” в УНСС. Притежава докторска степен от катедра “Медии и обществени комуникации” към същия университет.

Партньори на епизода

За компанията

ВИНЕРБЕРГЕР е най-големият производител на тухли в света и заема водещи позиции на пазара на керемиди в Европа със своите близо 200 завода в 30 държави.

Основана през 1819 г. във Виена, компанията се търгува на Виенската фондова борса още от 1869 г. През 1986 г. компанията започва своята динамична експанзия.

Винербергер стъпва на българския пазар в края на 2004 като Винербергер ЕООД. В гр. Луковит е пуснат в експлоатация най-модерният завод на Балканите за производтво на керамични блокове с вертикални кухини Porotherm.

Керамичните покривни системи Tondach, бетоновите решения за ландшафтната архитектура Semmelrock Stein &Design, тръбните системи за водоснабдяване, канализация, газоснабдяване и напояване Pipelife успешно допълват решенията за жилищно и инфраструктурно строителство на групата.

Мисията ни е да продължаваме да работим като предпочитан доставчик на строителни материали в Европа на база на дълготрайното качество, енергийната ефективност и естествената красота на нашите продукти.

Линк към сайта

За компанията

DECIBEL е българска инженерно-производствена компания за шумоизолационни и акустични решения, предлагани в над 38 държави по света. Компанията проектира и инсталира решенията си за клиенти по целия свят в домове, офиси и клубове. Предлага акустични материали за студия, спални помещения и хотели; шумоизолиращи индустриални кабини за машини и поточни линии, както и виброизолационни решения за специфично производствено оборудване ипревозни средства.

Линк към сайта

 

Остави коментар с Facebook

Заредете още от s.stefanova

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

STROICAST: ДИГИТАЛИЗАЦИЯ В СТРОИТЕЛСТВОТО
ЕПИЗОД 5

Остави коментар с Facebook …