Skip to main content
search

Зимата дойде с пухкав сняг и заскрежени прозорци, a ледени висулки окичиха фасадите на сградите.  В този така красив сезон и в навечериeто на едни от най-светлите празници, Баумит България стартира своя зимен етап на конкурсa „Фасада на годината 2017“. Шестнадесет сгради ще се състезават за гласовете на публиката. Сред претендентите са гарата в Бургас, сгради от Сопот, Габрово, Пампорово и други населени места.

Можете да разгледате всички участници – тук и да подкрепите вашия фаворит.

В зимния етап ви очакват представители в категориите: жилищни сгради, еднофамилни и многофамилни къщи, ново и възстановително строителство, както и реновиране на исторически сгради.

Баумит България ви приканва да гласувате и подкрепите зимната фасада, която ви е впечатлила най-много до 28. 02. 2018 г., 12 ч. Трите обекта с най-голям брой гласове ще се класират за големия финал на конкурса през март 2018 г., а за гласувалите ще има томбола с подаръци.

 

Кристин Джалова

Архитект, който споделя силен интерес към различни мащаби на проектирането - от интериор, през жилищни сгради, до градоустройство. Анализира взаимовръзките между нивата и търси успешните намеси в сложния градски контекст. Смята теорията на архитектурата за необходима основа на успешната практика, а всяка една статия за малък проект, който отваря нови хоризонти, размисли и диалог.

Остави коментар

Close Menu