Нашите партньори от Кнауф България, съвместно с Кнауф Инсулейшън организират безплатни уебинари през целия месец юни. Те са подходящи както за работещи в сферата на строителството, така и за все още обучаващи се студенти. В рамките на 45 минути експерти от двете компании ще ни запознаят с ефективни решения за пожарна безопасност, акустичен комфорт в сградите и как може една сградна обвивка да има висока енергийна ефективност. Може да се присъедините напълно безплатно, като се регистрирате предварително тук за желаното от вас събитие.

Програмата

Уебинарите ще бъдат от отворен тип, за да се предостави възможност на участниците  да задават своите въпроси и да отправят коментари. Лектори ще бъдат д-р арх. Даниела Иванова, ръководител развойна дейност на „Кнауф“, арх. Цветелена Младенова, технически консултант на „Кнауф Инсулейшън“, Иван Бурлаков, продуктов мениджър на „Кнауф“, и регионалният мениджър Здравко Тодоров.

Сградна обвивка с висока енергийна ефективност

Ще се проведе на 12-ти юни от 10:00 часа и ще обхване теми като:

  • Изисквания за енергийна ефективност;
  • Щендерни фасадни стени;
  • Интегрирани топлоизолационни системи;
  • Топлоизолационни системи за скатни и плоски покриви;
  • Озеленени покриви.

Акустичен комфорт в сградите

На 19-ти юни отново от 10:00 часа, поредицата от уебинари ще продължи в сферата на акустиката и ще даде предложения за подобряване на комфорта в помещенията чрез ограничаване на шума:

  • Акустични изисквания към сградите;
  • Решения за изолация от въздушен и ударен шум;
  • Акустична обработка на помещенията с гипсови плоскости и минерални вати.
Решение на тавана с акустичните панели на KNAUF./ Снимка: Google Images

„Кнауф” е семейна фирма, основана през 1932 г. в гр. Ипхофен, Германия, а в България възниква дъщерно дружество през 1993г. Компанията е специалист в областта на сухото строителство и  предлага цялостни системни решения за под, преградни и фасадни стени, тавани както и специални пожарозащитни облицовки на греди и колони, хидроизолационни покрития, сухи мазилки и възстановяване на стоманобетонови покрития. Повече за техните продукти може да откриете, като посетите уеб страницата им.

Нe пропускайте да запазите своето място за уебинарите на Кнауф. Ако и вие искате да научите ефективни подходи за справяне с проблемите на акустиката и енергийната ефективност директно от кухнята, станете част от тях.

Запишете се тук.

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Станимира Гетова
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Антарктическите станции и тяхната архитектура
Да живееш в изолация целогодишно

Всички ние станахме част от невиждано досега явление – екстремна изолация в контекста на д…