Skip to main content
search

Търсенето на работа е процес, изпълнен с редица затруднения. Дори да успееш да намериш най-подходящата фирма, отговаряща за критериите ти, често пъти единственото, което може да разбереш за нея, са проектите и описанието в официалния сайт. Възможността да се докоснеш до работодателите, екипа и целите на компанията обаче са ограничени.

На 22-ти май във фоайето пред зала „Аула Максима“ в УАСГ ще се проведе събитието „Бързи интервюта“. Ако си студент в университета и искаш да се развиваш в областта на строителството, участието ще ти даде възможност за успешен старт в кариерата.

От 14:00 започва регистрацията, а половин час ще се състои откриването. След него БАИС ще представи иновативна платформа за търсене и намиране на работа и стажове. Тя ще подпомогне повече студенти и млади специалисти да изберат изолациите като направление за бъдеща реализация и работодателите да намерят най-подходящите кадри за конкретната позиция.

Участието в стажантски програми ще им позволят да се докоснат до професионалната среда и да натрупат опит.

Фирмите членове на БАИС ще представят своите стажантски програми и работни позиции от 15:00. Презентациите ще ви запознаят с изискванията за кандидатстване в компаниите лидери на пазара. Фирмите членове, които ще презентират, може да откриете тук.

От 16:30 часа ще се проведат „Бързи интервюта“. Те ще дадат възможност на работодателите и студентите да разберат повече един за друг чрез въпроси и отговори в рамките на 5 минути. Иновативният подход разчупва бариерите между студентите и бизнеса за създаване на една добра колаборация. Успехът в подобно начинание изисква добра подготовка на отговорите и въпросите.

През целия ден ще може да посетите рекламните щандове на презентиращите фирми, където може да научите повече за дейността им.

Събитието е организирано с любезното съдействие на БАИС и УАСГ и предоставя една страхотна възможност на студентите и работодателите!

Очакваме Ви!

Траяна Цветкова

Асистент в Университет по архитектура, строителство и геодезия. Мотивирана и амбициозна. Вярва, че най-големият враг на креативността е съмнението.

Остави коментар

Close Menu