Skip to main content
search

Еднодневно предизвикателство Workshop – Creative and Design ще се проведе на 22-ри февруари в сградата на Американския университет в Студентски град, София. В него ще имате шанса да участвате в интердисциплинарни екипи и да развиете своето въображение, както и да придобиете нови знания и умения.

Събитието е част от поредицата уъркшопи на Академия Лидерите, които целят сближаването на студентите и младите специалисти, които работят заедно в реалния строителен процес. Чрез инициативите всички участници имат шанса да се срещнат и работят с едни от най-добрите специалисти в сферата в страната.

Кои ще бъдат ментори на събитието?

Ще можете да се срещнете с екипът на компаниите Redvertex,  Ivo Petrov Architects, All in Studio.  Те ще въведат участниците в света на креативния дизайн и ще поставят задачи към екипите. Въпреки че събитието се цели основно към развитието на креативните способности на участниците, то не се ограничава само с участието на архитекти или дизайнери. Събитието е ориентирано към всички млади специалисти в сектора.

Все пак креативността е качество, ценно за всеки професионалист.

За кого е подходящ уъркшопът?

Събитието е подходящо за всички студенти по архитектура, ландшафтна архитектура, дизайн и всички инженерни специалности, както и завършили млади специалисти от същите сфери, които искат да надградят знанията и уменията си. Ученици, които имат интерес в света на строителството, също могат да заявят своето участие.

Какви умения ще придобиете?

Събитието ще ви даде шанса да създадете нови контакти с едни от най-добрите специалисти в сферата, както и да комуникирате с други млади и мотивирани личности, които вървят по вашите стъпки. В съвместна работа ще творите в четири отделни уъркшопа, в които заедно ще генерирате иновативни идеи и ще развиете креативен подход към поставените задачи.

Това ще развие уменията ви за работа в екип, презентаторските ви умения, когато представяте резултатите от съвместните ви усилия. Задачите ще ви предизвикат да комуникирате и да изразявате своето мнение, както и да правите компромиси в името на това да се получи най-доброто решение за целия екип.

Чрез работата в уъркшопа определено ще развиете не само вашите професионални, но и личностни умения.

Как ще протече денят?

Уъркшопът ще се проведе през целия ден на 22-ри февруари, като сутринта ще започне с регистрацията на всички участници и официално откриване на събитието от организаторите Хобеликс, които ще представят лекторите и менторите на събитието. След това предстоят четири отделни уъркшопа. В първият екипът на Allin Studio ще постави предизвикателна практическа задача. След това Иво Петров Архитекти ще ви изненадат с иновативната си Workshop 2. В Workshop 3 ще имате възможността да разрешите креативна задача, заедно с екипа на Redvertex. За финал Nido ще възложат своята интериорна задача.Подробна програма на събитието можете да разгледате тук.

Билетите за събитието вече са изчерпани,
но можете да очаквате информация за следващия ни иновативен Workshop съвсем скоро на страницата на Академия Лидерите.

Hobelix

Every beginning is difficult but extremely essential.

Остави коментар

Close Menu