Skip to main content
search

През настоящата година, най-големият производител на тухли в света и номер едно на пазара на глинени керемиди в Европа, Винербергер, подготвя серия от уебинари, посветени на актуални теми от строителството и архитектурата.

Освен специалисти от Винербергер, Земелрок и Пайплайф компанията е поканила и външни гост лектори, които да допълнят темите с интересни гледни точки. Подготвили са и страница, на която ще откриете подробна програма с линкове за регистрация. Страницата се обновява периодично с новите семинари включени в програмата.

Иновативни решения за ефикасно и рентабилно строителство

9-ти март от 16ч. 

В уебинара ще можете да научите повече за ситемата от бъдещето Porotherm Profi Dryfix Extra и какви са предимствата, които системата осигурява, за строители, инвеститори и за крайни клиенти. Едно решение, работещо за всички. Лектор на събитието ще бъде инж. Петър Петров – мениджър продажби във Винербергер ЕООД.

Събитието изисква предварителна регистрация.

Линейни отводнители – практически предимства

6-ти април от 16ч.

В предстоящия уебинар “Линейни отводнители – практически предимства” Винербергер ще отговорят на въпроса как да предпазим градската среда от нивото на повърхностните води в условия на климатични промени. Те ще се фокусират върху ролята на линейните отводнители и защо е необходимо да ги включим като неразделна част от  проекта за ландшафтното оформление. 

Урбанизираните територии все по-често са жертва на метеорологичните аномалии. Площите, където преобладават “запечатани” повърхности поради нарастващата степен на застрояване, ограничават дъждовната вода от инфилтрирането и директно в почвата. В резултат на това по време на обилни дъждове канализационната система достига предела си, нивото на повърхностните води нараства и рискът от материални щети се увеличава. Ето защо проектирането на ефективна дренажна система е от първостепенно значение за превенция от повърхностни наводнения.

Лектор на събитието ще бъде Николай Димитров – мениджър продажби проектов бизнес в Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД. На уебинара ще бъде представен и новия продукт в портфолиото на Semmelrock – система линейни отводнители SemDrain и ще бъдат споделени примери от практиката.

Събитието изисква предварителна регистрация.

Повече за уебинарите можете да следите в страницата: www.wienerberger.bg 

Остави коментар

Close Menu