Skip to main content
search

Заедно с най-цветния детски празник пристигат новите летни фасади на Баумит. Цели 9 обекта засияват, претендирайки че са най-красиви в етап “Лято” от конкурса на Баумит “Фасада на годината 2017”.

Новите фасади са съпроводени от яркото юнско слънце и ви приканват да ги разгледате тук.

Категориите, в които са разпределени сградите, са: “Еднофамилни къщи”, “Жилищни сгради”, “Термично саниране” и “Нежилищни сгради”.

На вас оставяме избора коя е най-красивата. Може да гласувате за нея еднократно до 12:00 часа на 31-ви август 2017 г. Фасадите, събрали най-много ваши гласове ще се класират на първо, второ и трето място и ще имат възможността да участват в гласуването на финалния кръг  от конкурса за публиката през март 2018 г.

Ако имате повече от един фаворит, може да изразите своите впечатления тук.

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в нашата сезонна томбола!. Баумит пожелава успех на участниците във “Фасада на сезона – Лято 2017”!

 

Кристин Джалова

Архитект, който споделя силен интерес към различни мащаби на проектирането - от интериор, през жилищни сгради, до градоустройство. Анализира взаимовръзките между нивата и търси успешните намеси в сложния градски контекст. Смята теорията на архитектурата за необходима основа на успешната практика, а всяка една статия за малък проект, който отваря нови хоризонти, размисли и диалог.

Остави коментар

Close Menu