Skip to main content
search

DesignMorphine, EТЕМ и Eval colour организират международна работилница за параметричен дизайн и стратегии за прототипиране. Участниците ще работят в групи по различни проекти, най-добрият сред които ще получи награда и възможността дизайнът да бъде развит в детайл, произведен и реализиран с помощта на екип от експерти и участници. Предизивкателството пред участниците в работилницата ще бъде да проектират съвместен изложбен щанд за ЕТЕМ и Elval Colour, използвайки похватите на параметричното моделиране. За регистрация е необходимо портфолио. От всички кандидатствали ще бъдат селектирани 30 участника. Събитието ще се проведе от 09-ти юли до 16-ти юли в сградата на Съюза на българските архитектите (САБ) в София. Ръководители ще бъдат Боян Михайлов и Георги Казлачев.

Design Моrphine организират подобни събития, както в България, така и извън страната. Участниците в работилницата през февруари в София наброяваха 50 души, сред които представители на пет държави.

ЕТЕМ разработват фасадата на най-високата сграда в България – Капитал форт. Ε 99 е модулна, изготвена за конкретен обект система, проектирана, за да отговори на специфичните нужди на проекта – лесен, сигурен монтаж и съвременен дизайн. Те са иноватори във фасадния инженеринг и подкрепят развитието на технологиите в помощ на архитектурната идея.

Повече информация за работилницата и менторите, както и подробна програма, може да намерите на: http://designmorphine.org/workshop/future/intelligent-tectonics-v1/

 

За регистрация в  работилницата: http://designmorphine.org/workshop/future/intelligent-tectonics-v1/apply/

Карина Дикова

Студент по архитектура в УАСГ.

Остави коментар

Close Menu