Skip to main content
search

Студио „Иво Петров – Архитекти“ открива за трети път своята стажантска програма „Бърз старт за архитекти“. Това е единствената у нас цялостна платформа за обучение и въвеждане в професията, насочена към студенти и млади професионалисти, които следват архитектура в България.

Успешната инициатива е създала водещи архитекти в компанията

„Иво Петров – Архитекти“ проследява началото си до 1990 г. Студиото е открито с амбицията за проектиране на висококачествени жилищни, обществени, промишлени и административни сгради – от ниво градоустройство до интериорен дизайн. Творческите търсения на екипа на ИПА са насочени към най-новите световни практики, технологии и материали, основаващи се на задълбочени изследвания, анализи и информирани решения.

SEG Work and Logistic Hub KRIVINA | Иво Петров Архитекти

В резултат на миналите издания на „Бърз старт за архитекти“, в ИПА вече са назначени повече от 10 професионалисти, като днес някои от тях водят самостоятелни, мащабни проекти и са старши проектанти в студиото. Продължителността на програмата е два месеца (12 юли – 14 септември), като участниците ще придобият практически знания и умения, работейки по проекти в реална бизнес среда, заедно с мотивиран, млад екип.

Програмата е предназначена за настоящи и наскоро дипломирани студенти

Участниците ще придобият опит от първа ръка в най-голямата архитектурна компания в България. Те ще работят по реални проекти, както и ще посещават строителни обекти. Ще бъдат ръководени от личен ментор и ще развият архитектурни, софтуерни и огранизационни умения.

JYSK Logistics Center | Иво Петров Архитекти

Стажът в ИПА е платен, а кандидатстването за него е до 15-ти юни включително. Може да заявиш своя интерес на имейл office@ip-arch.com или чрез онлайн платформа на този линк. Необходимите документи са CV, мотивационно писмо и портфолио.

Hobelix

Every beginning is difficult but extremely essential.

Остави коментар

Close Menu